Žele da sve bude po njihovom! Najrazmaženiji horoskopski znakovi
Foto: Shutterstock

Ovo su znaci horoskopa koji imaju najveće šanse da budu razmažena "derišta"!

5. Ribe

Nikada neće preuzeti odgovornost za neki problem, a očekuju da se svi oko njih ponašaju kao njihove sluge. Smatraju da su obaveze, poslovi i druge "dosadne stvari za odrasle" namenjene ljudima koji su manje kreativni i posebni od njih. Zanimljivo je da Ribe zbog toga ne preuzimaju neku lidersku poziciju, već puštaju druge da ih vode, pa ako ono što su zamislili ne uspe, taman imaju koga da okrive!

4. Lav

Potajno misli da je rođen da bude zvezda, i takođe ljude oko sebe tretira kao podanike. Lava najviše razbesni reč "ne", i doživeće pravi slom oko neke stvari koja nije uopšte bitna. Manipulativni su, ne prezaju od pravljenja scena, pa čak i pretnji i emotivne ucene.

3. Ovan

Ako Ovnovi nešto ne vole, to je da im se govori šta da rade. I svaki put kada se to desi, osećaju ogromnu frustraciju. Ako na to još dodate da bi trebalo da sagledaju širu sliku nekog problema, očekujte haos! Ovan će vrlo rado sopstveno nezadovoljstvo iskaliti na drugima.

2. Blizanci

Ponekad oni razmaze druge, a ponekad se zavale i puste da drugi razmaze njih. Ponašaju se kao deca, traže pažnju, poklone i ugađanje. Ovo je poseban problem ako radite s njima - neće učestvovati u nekom projektu, pustiće vas da uradite sve, ali će se itekako pojaviti na samom kraju i očekivati pohvale za uspeh za koji uopšte nisu zaslužni. Ne propustite i spisak najgorih šefova horoskopa!

1. Vodolija

Vodolije su na prvom mestu ove liste iz samo jednog razloga - oni se namerno ponašaju razmaženo. Zapravo im to nije u karakteru, ali negde usput stekli su pogrešnu sliku o svetu u kojem žive. Vodolija će se ponašati kao derište samo da bi skrenula pažnju na sebe, i da ljudi ne bi pomislili da je inertna i da nema šta da kaže. Vodolije obožavaju dramu i pohitaće da je stvore tamo gde je nema.

Komentari (0)

Loading