HOROSKOP ZA NEDELJU, 28. NOVEMBAR Jarac dobija ono što želi,  Device čekaju manji novčani pritisci, Vodolija se iznenada zaljubljuje
Foto: Getty Images

OVAN

POSAO: Nemojte danas da birate saradnike, zaposlene ili poslovne partnere. Nećete ih proceniti na najbolji način. Moguće je da ćete generalno imati neke konflikte ili nesporazume.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan kada je u pitanju ljubav. Voljena osoba će vam se maksimalno posvetiti i učiniti sve da vam ugodi. Prepustite se lepim osećanjima i nemojte da brinete.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i suva. Potrebna vam je bolja nega. Posavetujte se sa dermatologom oko toga koji tretman bi najviše mogao da vam prija. Vodite računa o sebi.

BIK

POSAO: Očekuje vas naporan dan u kom ćete morati maksimalno da se posvetite poslovnim obavezama. Možete da očekujete nezgodnu fazu u kojoj je potrebno puno balansiranja.

LJUBAV: Delujete uvređeno i ljuto u komunikaciji sa partnerom, a on ne zna šta je zgrešio. Budite otvoreni prema njemu. Nemojte da krijete pravi razlog vašeg nezadovoljstva.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas danas, pa su moguće su upale  i infekcije. Potrudite se da povećate unos vitamina, da više odmarate i da pijete dovoljno tečnosti.

BLIZANCI

POSAO: Naglo možete prekinuti saradnju sa inostranstvom ili ćete se predomisliti nakon neke odluke koju ste doneli. Uradićete ono što je dobro za vas ali ne i za sve druge.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi veoma neočekivano! Moguće je da je u pitanju razvedena osoba ili neko ko je tek izašao iz duže veze. Pred vama je prilično zanimljiv period.

ZDRAVLJE: Povedite računa o tahikardiji, lupanju srca koje može biti ubrzano. Javite se lekaru ako primetite bilo kakve probleme vezano za grudni koš. Nije vam povoljan dan za zdravlje.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 28. NOVEMBAR Jarac dobija ono što želi,  Device čekaju manji novčani pritisci, Vodolija se iznenada zaljubljuje

Shuterstoock

 

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom ostvarićete dobre rezultate. Nemojte da se vraćate na stare poslove. Važno je da idete dalje, da ulazite u nove projekte, a prošlost da ostavljate iza sebe.

LJUBAV: Očekuje vas veoma dobra komunikacija sa bračnim partnerom a i stare strasti vam se mogu konačno vratiti. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti emotivno zadovoljni.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa plućima su mogući. Ukoliko primetite kašalj obratite se lekaru. Izbegavajte cigarete. Pratite stanje svog organizma i pazite na simptome koje primetite.

LAV

POSAO: Delujete malo napadno u poslovnoj komunikaciji, što vam danas može dodatno otežati stvari. Pokušajte da popustite pritisak i da ostavite neke stvari da se reše bez vašeg uticaja.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa nekom osobom koja pripada vatrenom znaku. Pred vama su jako lepi trenuci. Možete da se nadate povoljnoj emotivnoj situaciji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima i grlu koji su vam sada osetljivi. Moguća je prehlada, skloni ste upalnim procesima, bakterijama. Posaverujte se sa stručnjakom oko moguće terapije.

DEVICA

POSAO: Važno vam je da ostvarite što bolju zaradu, što pre iako ste svesni toga da je za neke stvari potrebno mnogo više vremena. Pokušajte da umanjite nestrpljenje koje osećate.

LJUBAV: Nije najbolji dan za ljubav jer veoma lako možete nesvesno povrediti svog partnera. Kao da nekim svojim pokretima i potezima govorite da ne želite više da budete zajedno.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju pa treba da povedete računa o ishrani. Sada lako možete da popustite neke kočnice pa je važno da ipak budete svesni da problem može da se desi.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 28. NOVEMBAR Jarac dobija ono što želi,  Device čekaju manji novčani pritisci, Vodolija se iznenada zaljubljuje

Foto: Printscreen/instagram

 

VAGA

POSAO: Manjak koncentracije ali i volje za radom uzima svoj danak. Nemojte da dajete obećanja koja ne planirate da ispunite. Potrudite se da budete fer prema sebi i prema drugima.

LJUBAV: Imate utisak da vas partner pritiska, a ne volite takvu atmosferu. Ipak, do kraja dana sve možete izgladiti. Potrudite se da otvoreno pokažete svoje nezadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa vidom. Posetite oftamologa za svaki slučaj. Moguće je da ćete u narednom periodu razmišljati o nekom manjem zahvatu ili intervenciji na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Delujete nekako izgubljeno, pa je moguće da neki saradnici imaju utisak da se na vas i ne mogu osloniti. Pokušajte da se danas distancirate od poslovnog okruženja i da se posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Dopada vam se osoba o kojoj često razmišljate. Vidite je u jednom posebnom svetlu i želite da ostvarite dublji kontakt sa njom. Moguće je da ste počeli da idealizujete neke njene osobine.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete probleme. Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete biti dobro raspoloženi. Uživajte i opustite se.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste prema nekome bili pomalo grubi, pa je sada vreme da tu grešku ispravite ako želite dobre odnose unutar poslovnog okruženja u kojem se nalazite.

LJUBAV: Niste još spremni za ozbiljniju vezu. Uživate u flertu i brojnim prilikama koje imate na ljubavnom polju. Za sada ne možete da se odlučite samo za jednog partnera.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid relaksacije za napete mišiće leđa i vrata. Možete da očekujete manje probleme sa kičmom. Bilo bi dobro da se posavetujete sa fizijatrom.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 28. NOVEMBAR Jarac dobija ono što želi,  Device čekaju manji novčani pritisci, Vodolija se iznenada zaljubljuje

Foto: printscreen/facebook

 

JARAC

POSAO: Poslovno napredovanje vas očekuje i u to više nema nikakve sumnje! Možete da se radujete lepim vestima! Iako je vikend, vas na polju posla očekuje dosta važnih dešavanja.

LJUBAV: Očekuje vas značajan susret sa osobom sa kojom veoma lako možete da ostvarite i emotivan ali i stabilan i perspektivan odnos. Pred vama je prilika za početak ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobro stanje. Jaki ste i zdravi- nemate probleme. Prija vam da budete što aktivniji i što više u pokretu, tada vam je i raspoloženje bolje.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas mnogo obaveza, pa nećete imati puno vremena za odmor. Ipak, motivisani ste i to vam ne predstavlja problem. Iako je nedelja veoma ste posvećeni svojim obavezama.

LJUBAV: Ne želite da budete sami. Potrebno vam je da pronađete osobu sa kojom možete uživati u svemu! Današnji dan može da vam donese zanimljiv susret sa jednim Bikom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežih namirnica. Važno je da jedete dovoljno voća i povrća i da povećate unos vitamina. Pred vama je period u kojem treba da poradite na nekim navikama.

RIBE

POSAO: Nećete imati mnogo poslovnih zaduženja, pa samim tim možete malo da predahnete i da se konačno opustite. Iskoristite današnji dan za odmor, baš kako i dolikuje.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam se desilo. Problem je samo u tome što već imate partnera, a samim tim i emotivnu dilemu. Moguće je da će vam trebati više vremena da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve nove zdravstvene probleme. Sve ukazuje na sasvim stabilno stanje. Oslobodili ste se tegoba iz prošlosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading