FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR Ribe će obradovati neočekivani dobici, Lav će kraj meseca dočekati u dugovima
Foto: Shutterstock

Mesečni novčani horoskop za novembar 2021. godine predviđa da će u ovom mesecu posebnu sreću na polju novca imati ljudi od akcije, oni koji se ne plaše da rizikuju za svoje snove.

Biće posebno izazovan i težak period za one koji će želeti nešto da promene preko noći na finansijskom planu, jer zvezde nagoveštavaju da se u novembru isplati samo posvećenost radnim zadacima. Oni koji prevaziđu prepreke, krajem meseca mogu preuzeti nagrade.

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni novčani horoskop za novembar 2021. godine!

Ovan

Za Ovna, novembar će postati nepredvidljiv mesec: moguće su i iznenadne promene planova i gubitak novca, kao i neočekivani profit ili veliki dobici. Ali ne treba se oslanjati na sreću u svemu. Izračunate svaki svoj korak i pokušajte da uvek imate rezervnu strategiju plan B. Ako tražite posao, sada je vreme za preduzimanje aktivnih koraka. Budite uporni u svojim ambicijama i dobiete ono što želite.

Bik

Bik je navikao da se mudro i pažljivo odnosi prema novcu, a ovaj pristup doneće im dodatnu sreću u novembru. Zemljani znak uspeće ne samo da uštedi ono što je zaradio, već i da značajno poveća profit pametnim ulagnajem u nešto isplativo. Ovo je dobar period za ulaganje, kao i za sklapanje profitabilnih partnerskih dogovora. Novac će se umnožiti!

Blizanci

Finansijski horoskop za novembar predviđa Blizancima dodatne troškove za uređenje doma. Moguće je da ćete u ovom periodu želeti nešto da renovirate, promenite u domu, a moguće su čak i selidbe. Važno je da napravite dobar finansijski plan, jer ako ne naučite da kontrolišete svoje impulse, možete potpuno isprazniti novčanik. Ne kupujte stvari koje vam nisu potrebne.

Rak

Mesečni horoskop za novac upozorava Rakove da ne zauzimaju pasivan položaj, već da se aktivno fokusiraju na radne zadatke i dodatne mogućnosti za zaradu. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju stvarne šanse da radikalno promene svoju finansijsku situaciju na bolje, ako se ne plaše da preduzmu odlučne korake napred. Novembar vam donosi sjajnu priliku da započnete sopstveni posao. Imate podršku porodice i prijatelja, što u ovom periodu puno znači.

Lav

Pojačan strasti i impulsivnost donose rizik od nekontrolisane potrošnje i neočekivane kupovine, što će negativno uticati na iznos u vašem novčaniku. Lavovi će teško situaciju držati pod kontrolom, poželeće da rasipaju novac na sitne užitke i zabave. Pokušajte da smanjite strasti, jer vam kraj novembra može doneti dugove i razočarenja.

Devica

Za Devicu će poslednji jesenji mesec biti period stabilnosti i primanja zaslužene nagrade. Tokom jeseni, ako ste uložili energiju u svoj rad ili u osnivanje sopstvenog posla, sada je vreme da se uberu plodovi. Novembar će biti najuspešniji za ženu u ovom horoskopskom znaku: pored glavnog prihoda, značajnu pomoć pružiće njen partner ili član porodice.

Vaga

Vaga će ovog meseca iznenaditi sve prijatelje i rodbinu svojom aktivnošću, ambicijom i posvećenošću. Želeće da postigne više i kladiće se na napredovanje u karijeri. Rezultat neće dugo čekati: do kraja ovog meseca finansijsko stanje značajno će se povećati. Pokažite velikodušnost prema voljenim ljudima i pomozite onima kojima je to potrebno. Na kraju će se svi troškovi vratiti dvostruko u obliku harmonične atmosfere i motivacije.

Škorpija

Škorpiju očekuje uspeh u odnosima sa stranim partnerom i u poslovima sa inostranstvom. Novembar je dobar za službena putovanja i putovanja sa ciljem proširenja poslovanja, vreme je za sklapanje ugovora i traženje novih klijenata. Prihvatite promene koje dolaze, bez strahova i to će pozitivno uticati na vašu karijeru. Svojim idejama možete pozitivno iznenaditi nadređene i tim.

Strelac

Zvezde preporučuju Strelcu da ne planira ništa veliko za novembar. Prethodni jesenji meseci su ga iscrpeli, a sada vam je potreban odmor i obnova energije. Sada bi najbolje rešenje bilo da odete na kraći odmor, po mogućnosti sami. Međutim, druga polovina novembra pogodna je za planiranje i kreiranje strategije. Prerano je za velike akcije, ali je idealan period za planiranje. Ovaj period će postaviti čvrste temelje, zahvaljujući kojima će Strelac moći da ispuni svoje ciljeve do kraja 2021. godine.

Jarac

Novčani mesečni horoskop predviđa uspešan period za Jarčeve u svim poduhvatima. Čovek sa elementom zemlje pokazuje svoje veštine i profesionalne kvalitete, zahvaljujući kojima mnogi žele da sarađuju sa njim ili rade pod njegovim nadzorom. Ali, važno je da se ne preopteretite i ne preuzimate baš sve obaveze na sebe. Inače, do kraja novembra, Saturnova energija može vam doneti emocionalno sagorevanje i apatiju.

Vodolija

Vodolija se ne može pohvaliti stabilnim finansijskim položajem. Niste navikli na planiranje i štednju, ali vas sada lagan odnos prema novcu može neprijatno iznenaditi. Sredinom novembra, Urana donosi izazove i nedostatak finansija za osnovne potrebe. Vreme je da zauzmete ozbiljniji stav prema materijalnom blagostanju. Moguća je promena posla ili nadograđivanje obrazovanja.

Ribe

Finansijski horoskop za novembar Ribama predviđa miran period. Ovaj vodeni znak ima sve pod kontrolom, zna kako da uštedi i zaradi novac. Mesec je bogat poklonima, pa čak i neočekivanim dobicima, pa ne treba propustiti dobre šanse koje mogu doneti obilje.

Komentari (0)

Loading