PUN MESEC DONOSI JAKE I BURNE EMOCIJE: Evo ko će imati sudbinski susret sa "osobom svog života", koga čeka nasledstvo, a ko će konačno "progledati"
Foto: Shutterstock

Punom Mesecu predhodi lep trigon između Merkura i Jupitera. Ovaj aspekt donosi optimizam, sreću i pozitivne vesti.

Pun Mesec širom otvara oči

Ovaj pun Mesec stavlja akcenat na porodicu i ljubavne aspekte. U fazi punog Meseca naše emocije su nabujale i jake i imamo svi izraženu intuiciju. Pošto će ovaj pun Mesec baciti akcenat na ljubavne odnose, a nama su emocije jake i bujene, pustite da izađu napolje jer ćete tada videti i lepotu i mulj vašeg odnosa. Podjednako će se pokazati i jedno i drugo i tada ćete znati šta dalje da radite.

Pun Mesec daje realan uvid u odnos

Takođe, ovaj pun Mesec daje paralelu između naših želja , mogućnosti i realnog stanja. Što dalje daje naše preispitivanje da li previše vremena provodimo u poslovnom svetu a želimo više sa partnerom ili porodicom. Isto će sve kipeti i prekipeti od potreba i preispitivanja pa se pričuvajte da nemate u poslovnom svetu jake i burne reakcije.

Svakako pričuvaće vas aspekt Merkura i Jupitera koji donosi osmeh, sreću, smanjenu tenziju i uopšte lepe i srećne emocije i osećaje.

Ovaj pun Mesec svi možemo da iskoristimo za sklapanje prijateljstava, za proširenje znanja i za neko daleko i lepo putovanje koje nam je unazad godinama u mislima. Kada je posao u pitanju sada je idealno vreme za potpisivanje ugovora, sklapanja saradnje kao i za završavanje poslovno pravnih obaveza.

Ovan

Vama se aktivira 12 kuća. To je kuća izolacije, dubokih misli vaše podsvesti, ali ljubavi u smislu karme ili sudbinski predodređenih odnosa. Možete očekivati tajnu ljubavnu vezu, a nekima se može vratiti osoba iz prošlosti. Neki Ovnovi će se baviti svojom psihom i svojim dubokim i skrivenim emocijama kao i razmišljanjima.

Bik

Aktivira vam se 11 kuća koja je kuća prijateljstava, nada i želja i očekivanja. Sada ako želite možete naći novi posao preko uticajnih ljudi. Takođe predstoji vam period druženja i upoznavanja novih osoba sa kojim možete ostvariti duga i lepa prijateljstva.

Blizanci

Vama je aktivirano polje karijere i javnog života. Kada je pun Mesec u 10 kući karijera kreće uzlaznom putanjom ili se neki poslovni korak završava u pozitivnom smislu po vas i vi dobijate neko priznanje tj vetar u leđa.

Rak

Sada je idealno vreme za planiranje pogotovo kada su putovanja u pitanju kao i obrazovanje ili doškolovavanje. Sada su vam reči lepe i pitke, lepo je vreme da sve što mislite stavite na papir i da pročitate kroz neko vreme. Sami ćete se iznenaditi!

Lav

Sada razišljajte o investicijama i daljim ulaganjima. Finasije su vam naglašene i možete da očekujete i neko nasledstvo iznenada! Sa partnerom vam predstoji puno emocija kao i pojačan seksualni život! Uživajte!

Devica

Akcenat na poslovnim i ljubavnim odnosima. Kada je posao u pitanju tu zatvarate krug i stvari se finiširaju. LJubavni odnos sa partnerom je jak ali je takođe pitanje kako će se završiti jer ovaj pun Mesec budi u vama sve! To izlazi na površinu i vi donosite odluku!

Vaga

Naglašena vam je porodica , deca i vaše zdravlje tj. vaš odnos prema njemu. Imaćete potrebu da se posvetite porodici i da radite na odnosu sa decom. Kada je zdravlje u pitanju sada bi bilo lepo da podvučete crtu i da uvedete nove navike kada je ishrana u pitanju.

Škorpija

Definitivno ako sada Škorpija planira trudnoću sada je idealno vreme! Prijateljski odnos prerasta u ljubavni. Potreba za izlascima je naglašena.

Strelac

Naglašeno vam je polje doma. Veoma lako može da se desi da promenite mesto boravka. Ili da se odlučite za kupovinu nove nekretnine. Slobodno se upustite u ovu avanturu jer su planete na vašoj strani. Takođe dolazi u obzir i renoviranje stana ili kuće.

Jarac

Naglašeno vam je obrazovanje. Imate potrebu za usavršavanjem i bilo bi odlično kada bi to uklopili sa vašom karijerom. Neki kurs ili obuka kao i nastavak studija daje odlične rezultate.

Vodolija

Akcenat je na imovini i finansijama. Promeniće se vaše vrednosti i počinjete da više cenite ono što imate kao i sami sebe. Sada slobodno tražite povišicu i više se zauzmite za sebe kada je poso u pitanju.

Ribe

Vama se promene dešavaju unutar vas. Kako unutrašnje tako i spoljašnje. Ako želite da promenite frizuru , način odevanja ili želite neku estetsku hirirgiju sada je pravo vreme. Što se tiče vaše unutrašnje promene ona će biti jaka i vidljiva. LJudi će je osetiti i biće im drago kada vide vašu novu jačinu i vaše novo "ja".

Komentari (0)

Loading