VELIKI POSLOVNI HOROSKOP ZA JUL 2021. GODINE: Novčanike sigurno pune ova 3 znaka, Jarac okreće novi list, a vi
Foto: Pixabay

Poslovni horoskop za juli 2021. godine daje mogućnost za napredovanje mnogim znacima, ali i nekima savetuje da ćute, jer će tako najbolje spasiti karijeru.

Ovan

Mesečni horoskop je veoma zanimljiv za Ovna. Razmišljate kako i kuda dalje. U vama se lome dve opcije, da li da ostanete na postojećem poslu ili da krenete u privatni biznis. Obe opcije su vam otvorene i dobro pozicionirane. Ako doneste odluku da ostanete na postojećem poslu postoji mogućnost sukoba sa nadređenim ili sa kolegama u kolektivu. Ništa strašno, samo zadržite fokus i ako vidite da vas uvlače u sukob ili spletkarenje vi se samo odmaknite jedan korak unazad i odbrojite do deset. Jako je bitno da nemate burne reakcije. Ako se opredelite za privatni biznis lepa vam se vrata otvaraju. Saradnja sa strancima čak i pomoć od firme sa kojom ste nekada radili.

Bik

Savetuje se racionalan pristup poslu. Imate više obaveza nego ranije čak vam se daje da radite potpuno nešto novi. To novo je za vas neka vrsta izazova a možda i budući pravac koji ćete se baviti. Bitno je da sagledate svoje kapacitete i tek onda da doneste konačnu odluku. Krajem meseca Jula vam dolaze sjajni podaci koji se tiču vaše efikasnosti na poslu.

Blizanci

Bilo bi lepo kada bi hobi mogli da podignete na veći nivo jer stoji vam dodatna novčana zarada od njega. Na poslu se trudite, dajete maksimum i zaista radite na usavršavanju tehnike rada. Očekujete rezultate ali oni nikako da pristignu. Samo imajte vere u sebe jer krajem meseca stižu benefiti od vašeg truda.

Rak

Ovaj mesec je bitan za vašu poslovnu karijeru. Radite čak i preko svojuh kapaciteta. Trudite se i pomalo postajete umorni jer mislite da niko vaš rad nevrednuje. Pružiće vam se prilika da radite nešto što je potpuno van opisa vaše radne pozicije. Odmah prihvatite jer je to lestvica koja dovodi do promene vašeg statusa i povećanje zarade.

Lav

Vama prestoji mesec sa dosta obaveza, ali i uspeha u karijeri. Mars i Venera su u vašem znaku i daju vam snagu, jer se vi lično osećate iscrpljeno i samo o odmoru razmišljate. Sada punom parom napred do kraja meseca jer tada sledi nagrda za vaš trud. Ideje koje imate vezane za posao sada izložite jer vam predstoji veliki novčani dobitak. Imaćete fenomenalnu realizaciju biznis plana.

Devica

Vama mesečni horoskop obećava uspeh u karijeri. Jako vam je bitan. Zvezde vam kažu da je sada period za dodatano zalaganje pa čak i učenje potpuno novih stvari. Oni koju su radnom odnosu sledi im napredak ,saradnja sa inostranim firmama a oni koji trenutno nemaju posao dobijaju fenomenalnu poslovnu ponudu.

Vaga

Horoskop za mesec jul pritiska i merenje vaše diplomatije. Posao vam je u usponu ali se očekuje da stvari uradite pre zadatih rokova što vam stvara pritisak i imate jak pritisak i od nadređenih. Sada je pravo vreme da pokažete svoju diplomatiju kada je rad pod pritiskom. Ni slučajno ne ulazite u sukob sa kolegama i nadređenima. Krajem meseca imaćete lep osmeh na licu kada pogledate na vaš bankovni račun.

Škorpija

Vama ovaj mesečni horoskop savetuje da se pritajite. Ne izlažite se sukobima i ne morate svuda da date vaše mišljenje. Situacija na poslu je na klimavim nogama jer će biti dosta otkaza. Vi ćete biti pošteđeni jedino ako ćutite i radite skoncentrisano i precizno svoj posao. U tračeve ne ulazite ni slučajno.

Strelac

Kao i Lavu vama energija Marsa i Venere prija. Radite punom parom i dajete celog sebe. Neka tako i ostane do kraja meseca ,jer tada vam sledi povišica i promena statusa . Odmor koji ste dugo planirali će se lepo realizovati ali je potrebno da prethodno sve detaljno i tačno uradite na poslu kako bi bez telefona i mejlova uživali na odmoru.

Jarac

Kao i kod Škorpija vama će ovaj mesec biti pun začkoljica, tračeva i uopšte negativne energije. Poseban oprez se preporučuje kada je komunikacija u pitanju. Vama to nije svojstveno da tračarite ili da kažete nešto nepromišljeno. Možete biti uvučeni u priču mimo vaše volje. Samo polako, distancirano i oluja će proći. Posle svake oluje dolazi sunce.

Vodolija

Ono što je sada važno jeste da ostanete fokusirani na posao koji imate i da date sve od sebe da napredujete ili osigurate svoje mesto. Ako ste nezaposleni, krajem meseca su moguće odlične ponude koje vam zaista mogu promeniti život iz korena. Iako su oscilacije prisutne tokom celog meseca, povedite računa o tome kako reagujete na stres. Stres koji u se javlja uticaće na svaki aspekt života, i na ljubavno i na poslovno polje. 

Ribe

Vi se ovaj mesec opustite i samo posmatrajte kako karijera sama ide uzlaznom putanjom. Sav vaš trud i rad sada dolaze do izražaja kroz povišicu, ali i bolje radno meste gde ćete imati više slobode i kreativnosti. Srećno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading