seks
Shutterstock
seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovaj horoskop će da vam pomogne da lakše razumete i pobedite krizu.

Ovan

Žene u znaku Ovna su poznate po dominaciji pa je nekako normalno da su skoro uvek u krizi kada nemaju se*sualne odnose. Njih će uvek jako da pogodi ako ih muškarac, ne daj bože, odbije. Tada ne samo da ih pukne libido, nego postaju žestoko agresivne i neretko umeju da upotrebe silu i njome primoraju partnera na odnos, da ne kažem silovanje.

Bik

Bikovi su veoma zeznuti kada je kriza za se*som u pitanju. Nezgodni su zato što ih uvek neko iskusno zezne. Pošto je takva situacija, oni su nekako navikli na tu krizu i samim tim očvrsnuli u smislu da mogu da apstiniraju i po nekoliko godina. Malo bolesno, zar ne?!

Blizanci

Blizanci, kao što i samo naziv kaže, očigledno je da svaka osoba u ovom znaku ima u glavi još jednu ili više osoba pa kad apstiniraju od se*sa oni nekako duplo pate. Neretko i pričaju sa sobom tako da ako vidite neku osobu na ulici koja lupeta na sav glas neke perverzije, to je sigurno Blizanac. Takoreći, svađa se sam sa sobom. Savet je: Pravac malo do bolnice da porazgovaraš sa psihijatrom, to ne boli, mnogo…

seks, prevara, veza

shutterstock

Foto: shutterstock

Rak

Rak, veoma emotivan znak i kada je u pitanju antise*s period. Toliko su emotivni da će nesvesno da smaraju svoje prijatelje muškog pola kako im je teško bla bla truć, a zapravo žele da ih odvuku u krevet i prekinu agoniju krize. Veoma nezgodno kod njih je što se ne zna kada su u ljubavnom a kada u se*sualnom nagonu. Pazite se, oni dolaze do se*sa kukanjem.

Lav

Lav je možda i najekstremniji znak u ovoj kategoriji. Vrlo često osobe u ovom znaku pribegavaju metodi "opij se i bole te" ali i sami znaju da alkohol nije rešenje. Dobro, možda jedino Vinjak pomaže. Ako vidite "navinjakovanu" devojku 94% je u znaku Raka. Sreća po okolinu je što nisu agresivni nego samo pijani i "naloženi".

Devica

Sve što ste ranije mislili o Devicama, zaboravite. Ovaj znak je vrlo nezgodan u momentima krize. Naime, Devica u suštini skoro svakodnevno upadaju u ovakvu vrstu krize. Devica čak ume i neposredno posle se*sualnog odnosa da upadne u bedak jer oni to vole mnogo i uvek. Nema pomoći pripadnicima ovog znaka osim se*s terapije. Se*s 6 puta na dan će da ih drži mirne sigurno. Ma biće ko bubice…

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Veruje se da Vage prve dobijaju se*sualne nagone, još u ranom detinjstvu. Sigurno ste videli neko ludo dete koje napastvuje šta stigne. To su Vage. Ultra ovisnici o se*su. Njima je često i jedan muškarac malo za dobar se*sualni odnos pa samim tim njih udara kriza punom snagom. One su spremne da obilaze komšiluk jer “može kafica” uvek bude dobar izgovor da se ugasi unutrašnji plamen.

Škorpija

Škorpija je perverznjak ali takođe istrenirane su da čekaju dugo dobar se*s. Ponekad i godinama. To ume da deluje bolesno obzirom da ih svi jure a one “čekaju onog pravog”. Nikada neće da vam priznaju da ih drma kriza ali kada ostanu same, znajte da se pripadnice ovog znaka pipkaju po celu noć. Maratonsko gledanje po*nića im je glavni fetiš kada nemaju partnera.

Strelac

Strelac… Ovo je pravi terminator od žene. Najduže izdržava ali ne popušta. Iako vole se*s previše, Strelci ne odlaze u krevet sa prvim koji naiđe jer ima penis… One čekaju svog muškarca u zasedi dugo čak i pod krizom. Čak ih ta kriza potstiče da budu još strpljivije a kada dođe momenat, vade svoje strele i pogađaju u srce. Sa njima se ne treba kačiti…

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock

Jarac

Žene u znaku Jarca vole da se igraju, odlažu i sve to u svrhu boljeg se*sa. Ne podnose dobro celibat ali idu logikom “što duže trpim, bolje će da bude”. Žena Jarac voli da flertuje ali vam neće staviti do znanja da je željna ili "zagorela". Čak odaje utisak veoma zadovoljne osobe kojoj se*s nije ni na kraj pameti. Znajte, tada su "najzagorelije".

Vodolija

Vodolija… Žena od vode. Njima je skroz normalno da celu zimu prezime bez se*sa ali kada dođe lepo vreme, one prosto mirišu na se*s. Ako odu na more, startovaće svakog mužjaka i sve u cilju da se nadoknadi “zimski san”. Posle zime su bukvalno gladne se*sa, željne, "zagorele", ma sve. 5 u 1. Veruje se da ovaj znak ima najperverznije misli kada ih drma nedostatak se*sa.

Ribe

Ribe… Zamislite ovo ludilo… Ribe u znaku Ribe… Nemanje se*sa za žene u ovom znaku je katastrofa! Istina je da Ribe veoma lako dolaze do intimnih momenata sa muškarcima a neretko umeju da se povataju i sa drugaricom. Znači, ovo je katastrofalno za njih i sve čine da do toga ne dođe. Ako ipak dođe, namazane u duši, Ribe će da udave plen kao Anakonda. Ribe su, ali zmije u duši.