NE MOGU DA SE SUZDRŽE OD MUKE I BESA Sledeća tri horoskopska znaka su najljubomornija u celom Zodijaku!

To im je najveća mana.

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako nas sve u nekim trenucima obuzme osećaj ljubomore, ovi znakovi definitivno u tome prednjače.

Vrlo često je to zbog njihove nesigurnosti, ali i pesimizma kojem su skloni. Sledeća tri horoskopska znaka su najljubomornija u celom zodijaku.

 

Jarac

Uprkos tome što su preostala dva znaka znatno sklonija ljubomori, postoji razlog zašto su Jarčevi na ovom spisku. Naime, njihova ljubomora najčešće se javlja kada su u vezi jer su vrlo nesigurni u sebe, pa im je teško da veruju partneru. Njihove misli ih često odvedu u nezamislive scenarije zbog kojih pomišljaju koliko bi dobro bilo živeti život u tuđim cipelama.

ŽIVEĆE U BEDI Ovih 5 znakova često ostanu bez dinara u džepu! Njih novac neće!

Škorpija

Škorpije su vrlo posesivne osobe po pitanju ljubavi i prijateljstava. Kada pronađu dobrog prijatelja ili se zaljube, žele provoditi po ceo dan s tom osobom i ljubomorni su na sve druge kojima oni poklanjaju pažnju. Baš poput Jarčeva, Škorpije su vrlo pesimistične, pa dopuštaju svojim mislima da upravljaju njima, što je poprilično loše.

 

Blizanci

Blizanci čvrsto sede na tronu najljubomornijih. Iako odaju utisak da su vrlo pozitivne i otvorene osobe, Blizanci su zapravo vrlo zavidni i često smatraju da drugi ne zaslužuju to što imaju i da su oni ti kojima bi to nešto trebalo pripasti. Skloni su ogovaranju i predrasudama, što proizlazi isključivo iz njihovog nezadovoljstva sa samim sobom.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka nikada ne bi oprostili prevaru!

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 08.09.2019. 13:00 Odmah pronađite jednog za sebe! Foto: Shutterstock Od svih 12 horoskopskih znakova, Rakovi najviše polažu na vernost! Oni obično teže dubokoj, emotivnoj i stabilnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj prevara ne nalazi mesta.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi