Par, veza, seks, ljubav
Shutterstock, ilustracija
Muž i žena momak Mladić i devojka šetaju parkom Šetnja Park

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Od svih 12 horoskopskih znakova, Rakovi najviše polažu na vernost!

Oni obično teže dubokoj, emotivnoj i stabilnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj prevara ne nalazi mesta. Kada se zaljube, to je fatalno, i s obzirom da traže partnera za budućnost, veoma im je važno da se odnos zasniva na poverenju!

PROČITAJTE I:

 

Za voljenu osobu spremni su da urade sve, ali za uzvrat očekuju podjednaku posvećenost vezi, jer su po prirodi željni pažnje i dokaza ljubavi. Oni su spremni da se izbore sa bilo čim što stane na put njihovoj ljubavi i sreći. Partnera uvek stavljaju na prvo mesto i kada je to potrebno, lojalni su bez obzira na sve.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

Foto: Profimedia

S obzirom na količinu emocije koju ulažu u odnos, rakovi su veoma posesivni i veoma bi teško prešli preko izdaje.

PREPORUČUJEMO:

 

Zato budite srećni ukoliko su Rakovi vaši partneri, jer ćete biti potpuno bezbedni od potencijalne prevare, ali budite i podjednako oprezni, jer vam izdaju neće oprostiti i ukoliko ih tako povredite, verovatno ste ih zauvek izgubili.

Pored Rakova, veliki poborci vernosti su i Bikovi koji su veoma pouzdani partneri, pravične Vage i tradicionalne Device.

Tri znaka Zodijaka poznata kao najveća zlopamtila!

AUTOR: Espreso/M.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 12:45 Sve što je lepo kratko traje, a to često može biti slučaj i u ljubavi Foto: Shutterstock, ilustracija Iako mnogi prihvate raskid i nastave dalje, postoje tri horoskopska znaka koja će, ako su ostavljena, učiniti baš sve da se osvete, kako prenose beogradski mediji.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati