STIŽE NAM POMRAČENJE MESECA Saznajte kakve PAKLENE sudbinske promene donosi pun Mesec u znaku Jarca!

Očekuje nas Lunarna eklipsa - saznajte kakve tajne zaplete sudbine otkriva horoskop!

Pun mesec u Meksiku
 Foto: EPA/FRANCISCO GUASCO

Na početku meseca, 2. jula, mlad Mesec je ušao u polje Raka, a ovaj astrološki događaj je ispratila i totalna Solarna eklipsa. Ova dva astro dešavanja su za sve znakove Zodijaka donela pozitivne promene i prijatna iznenađenja. Međutim, polovinom jula pun Mesec će biti u znaku Jarca i tada će nastati delimično pomračenje Meseca.

SA NJIMA VAS ČEKA NEZABORAVNA AVANTURA Zvezde ne greše! Baš ovaj znak horoskopa je NAJVEĆI ROMANTIČAR!

 

Sedmi mesec u godini, jul, je sa sobom doneo dva velika astrološka dešavanja koja utiču na sve aspekte života horoskopskih znakova. Na početku meseca odigrala se totalna Solarna eklipsa koja je u narodu poznata kao pomračenje Sunca. Ona nastaje kada se Mesec nađe između Zemlje i Sunca, i na taj način zakloni sunčev disk. Veoma je bitno da se u tom trenutku dešava i mlad Mesec, koji je u julu ušao u polje Raka. Drugi astrološki fenomen jeste parcijalna Lunarna eklipsa koja će se desiti u noći između 16. i 17. jula 2019. godine.

NIŠTA IM NE IDE OD RUKE Ovom znaku USPEH nije suđen!

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Foto: Shutterstock, ilustracija

Totalna Lunarna eklipsa se događa prilikom ulaska Meseca u Zemljinu senku što se može desiti samo onda kada je pun Mesec. U julu nas očekuje delimično pomračenje Meseca koje je poslednje u ovoj godini. Međutim, ni u narednoj ga neće biti, svo do 26. maja 2021. godine. Zbog toga što je pomračenje Meseca usko povezano sa punim Mesecom, 16. jula pun Mesec ulazi u znak Jarca i time će imati snažan uticaj na sve horoskopske znakove.

OBOŽAVAJU NOĆNE KLUBOVE Ako želite LUD provod na žurkama, morate pozvati osobe rođene u ovim znakovima Zodijaka!

Stres, problemi, žena, umor
Foto: Shutterstock

Naime, u ovom periodu ćete stalno ispitivati svoja znanja, veštine, postupke i konstantno će vas progoniti sumnja da li ste nešto uradili dobro ili loše. Želećete da u svakom trenutku budete dostupni prijateljima i porodici, međutim, i sami ćete uvideti da to nije uvek moguće. Ne dozvolite da vas zbog toga grize savest, budite sigurni da u svakoj situaciji pružate svoj maksimum. Međutim, u narednim danima nećete imati jasnu sliku šta zaista želite. U nekim trenucima možete doći u situaciju da potcenite i sami sebe, što vam svakako štetno za vas. Fokusirajte se na svoje kvalitete, na ono što zaista dobro radite dok ispravljate ono što vam ne ide baš od ruke.

HOROSKOP OTKRIVA MISTERIJU Kada čujete šta je to što svaki znak treba da nosi u džepu da privuče NOVAC, LJUBAV I SREĆU, nećete se ODVAJATI od njega!

Tokom punog Meseca vaša stidljivost će biti primetna više nego inače. To će vas kočiti u nekim situacijama da pružite sav potencijal. Ne dozvolite da vas ona sputa ili uspori u situacijama koje su od velikog značaja za vas i vaš dalji napredak. Verujte svojim unutrašnjim vrednostima.

APSOLUTNO NOVI TREND NA MODNOJ SCENI Ako ste zagriženi za horoskop, komad ovakvog nakita MORATE imati na sebi!

Joga
Foto: Shutterstock

U ovom periodu ćete mnogo pažnje usmeriti na mišljenje drugih. Značiće vam šta drugi imaju da kažu o vašim postupcima, poduhvatima i delima. Ne tražite odobrenja od drugih jer vam to neće pomoći da se oslobodite sumnji i preispitivanja. Skoncentrišite se na sebe i svoj unutrašnji glas, svoje znanje i sposobnosti.

PAZITE NA ZDRAVLJE I BUDITE KREATIVNIJI Horoskop za Lavove! Godina zemljane svinje za predstavnike ovog znaka biće pravi PAKAO!

Na ljubavnom planu zauzetim pripadnicima horoskopskih znakova ovi astrološki događaji donose stabilne odnose sa emotivnim partnerima. Moguće su nesuglasice i kratkotrajne rasprave, ali se vi potrudite da ih ima što manje i da se završe što pre. Birajte reči tokom prepirki jer lako možete da izgovorite ono što zaista ne mislite. Ukoliko ste slobodni, ovaj period je idealan da započnete novu ljubavnu vezu. Ukoliko se već viđate sa nekim, otvoreno stavite do znanja da vam se dopada.

MISTERIOZNA I MRAČNA Vole da dominiraju, kako u krevetu tako i van njega! Nikada nećete pogoditi koja žena je najfatalniji znak Zodijaka!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi