SVE GORE OD GOREG! Retrogradni Merkur i pun Mesec donose tempiranu bombu! Očekuju vas svađe, problemi sa zakonom, ali to nije ono najgore

Vodite računa!

Posao, nervoza
Foto: Profimedia.rs

Nalazimo se u astrološkom periodu u kom je aktuelna vladavina retrogradnog Merkura, a kako je za 21. mart najavljen pun Mesec, možemo očekivati pravu eksploziju energije, koja će doneti brojne promene. Pogledajte OVDE veliki mesečni horoskop.

 

Znamo da retrogradni Merkur uvek donosi pometnju i sve izvrće naopačke, a kako je Strelac horoskopski znak koji je u znaku optimizma, ekspanzije, istraživačkog i avanturističkog duha, sve ove osobine će biti dovedene u pitanje i pretvorene u svoju suštu suprotnost!

Možete očekivati (ovo važi za sve horoskopske znakove, a ne samo za rođene u znaku Strelca) da ćete biti neočekivano i nepopravljivo pesimistični, i ta energija će uspeti da savlada i vašu najčvršću volju za ispravnim delovanjem i akcijom. Takođe ćete biti skloni donošenju pogrešnih odluka. Na primer, ako treba da putujete izabraćete destinaciju koja nikako nije dobra za vas, iako ste imali opciju da izaberete i onu koja je idealna. Zatim, velika je mogućnost da ćete imati probleme sa zakonom, kao i da ćete biti skloni svađi sa bliskim prijateljima, kolegama sa posla, ili kolegama sa fakulteta.

 

Zatim, u periodu retrogradnog Merkura, ponašanje mnogih će biti znatno neodgovornije nego inače, moguće je da ćete davati obećanja koja kasnije nećete moći ispuniti, što može imati i svojih posledica, pogotovo ako se radi o poslovnim odnosima. Pogledajte OVDE vaš današnji horoskop.

Bićemo neodgovorni i prema sebi samima, pa je moguća sklonost brojnim porocima i životnom stilu koji nije preporučljiv za zdravlje.

Inače, najveći energetski nalet retrogradnog Merkura će se osetiti sredinom njegove vladavine, što je podstaknuto i činjenicom da će 21. marta biti pun Mesec.

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

Ova kombinacija punog Meseca i retrogradnog Merkura 21. marta predstavljaće pravu energetsku bombu, ili bolje da kažemo - tempiranu bombu za sve horoskopske znake! Mogućnost pogrešnih odluka, fatalnih izbora, svađa, i kao što smo rekli, problema sa zakonom, te je najbolje da se 21. marta suzdržite od bilo kakvog delovanja, i onda kad mislite da ste sigurno u pravu, skoro je izvesno da ćete pogrešiti! Pogledajte OVDE do kada traje retrogradni Merkur.

Takođe, na ovaj dan, loša energija ne samo da će učiniti da postupate pogrešno, već će biti uzrok i mogućih loših vesti koje ćete dobiti, a koje se mogu odnositi kako na vaš privatni, tako i na poslovni plan. 

Još jedna važna napomena - suzdržite se od finansijskih ulaganja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi