Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan: Inteligencija

Žene Ovnovi su apsolutno nezavisni i racionalna bića. Vole da su nezavisni i povremeno se upuštaju u duboke misli.

Oni traže muškarca sa kojim bi vodila inteligentne razgovore. U vezi su iskreni i veoma samouvereni. Ovnovi nikad ne gube vreme na sitnice.

PROČITAJTE I:

 

Bik: Snaga volje

Bik voli svoje male slabosti. U vezama su takve osobe veoma odane svom partneru.

Ženi koja je rođena u horoskopskom znaku Bika treba strastven i romantičan muškarac. I ona želi da bude sa nekim ko radi na sebi. Za nju ne postoji ništa privlačnije od muškarca koji ima ogromnu snagu volje.

Na njih se ne možete osloniti: Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka izdaće vas, kad-tad!

Seks, ljubav, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci: Iskrenost

Blizanci vole da isprobaju nešto novo. To su avanturisti koji nikad ne očekuju da muškarac stoji iza njih. Žene rođene u ovom znaku traže muškarca koji neće praviti od mušice slona i koji će otvoreno priznati šta mu smeta. I da, veoma je bitno da bude zabavan.

Rak: Dobro srce

Teško je pronaći osetljiviju i ljubazniju ženu od one rođene u znaku Raka (Ribe se ne računaju). Žena Rak uvek želi samo najbolje za svog partnera u vezi, ali to ne znači da je neko može iskoristiti pa odbaciti.

Predstavnice ovog znaka traže muškarca koji će biti isti kao one: pošten, iskren, sposoban da se brine o sebi i gradi dobre odnose sa drugim ljudima.

Lav: Flert

Lavice najviše cene odanost i motivaciju kod muškarca. Ako je njihova druga polovina lišena tih kvaliteta, taj je odnos osuđen na propast.

Lavica nije uvek ozbiljna i voli zabavu, zato želi da bude pored muškarca koji je velikodušan i koji ceni njenu potrebu za flertom.

Devica: Strpljenje

Devica je jedna od najpametnijih i najmisterioznijih znakova zodijaka. Potrebno joj je puno vremena da se otvori pred nekim, a to ponekad komplikuje vezu. Zato Device uvek traže strpljivog čoveka. Ako može da sačeka, Devica će to čekanje nagraditi. One žele da njihov partner uvek podržava njihove odluke.

Seks, par, flert, strast, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga: Vernost

Vaga je poznata po svojoj nestabilnoj prirodi. To znači da, u zavisnosti od toga s kim ima posla, takva žena može biti i tvrdoglava i neodlučna. Vagu odlikuje razionalno razmišljanje, što ukazuje na njihovu sklonost da uvek analiziraju šta se dešava. Takvu ženu savršeno nadopunjuje veran i fleksibilan muškarac, ističući njene najbolje kvalitete. A Vaga želi da njihov partner bude društven i ne izbegava razgovore o ozbiljnim problemima.

Škorpija: Strast

Škorpije su neverovatno aktivne i seksi. A ponekad, zbog svoje sklonosti da prvo nešto urade, pa tek onda da razmišljaju o posledicama, upadaju u probleme. Muškarac čija je strast velika kao i njihova je pravi partner za Škorpiju. Ona će samo sa takvim čovekom graditi emocionalnu vezu.

Strelac: Senzualnost

Žene Strelčevi su i avanturiste i bezbrižne. Iskoristiće svaku priliku da isprobaju nešto novo. Ali oni neće odbiti priliku da veče provedu sa voljenom osobom u kući.

Ove žene vole senzualne muškarce koji mogu da oslobode napterost u vezi pomoću humora. Potreban im je aktivan muškarac, inače će njihova veza brzo završiti.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Jarac: Naporan rad

Žene Jarčevi su vrlo pametne i ozbiljne ličnosti, pa im je potreban muškarac koji ponekad može biti neozbiljan. One traže marljivog i naravno, veselog čoveka. A u vezi žele da se osećaju sigurno. Ovo im pomaže da se fokusiraju na prijatne trenutke ljubavi.

Vodolija: Atrakcija

Vodolije su kreativne ličnosti i zato je seksualna intimnost uvek primarna aktivnost kod njih. Voel da koriste svoj um i u spavaćoj sobi i šire, što ih čini odličnim partnerkama na duge staze.

Žene Vodolije traže šarmantnog i strasnog muškarca. I mora biti društven, što će im pružiti samopouzdanje.

Ribe: Romantika

Žene rođene u znaku Ribe su vrlo emotivne i sklone introspekciji. I oni znaju kako da koriste ove kvalitete. Ribe ne dozvole da ih neko uvredi, i uvek kažu ako im se nešto ne sviđa. One traže osećajnog i promišljenog čoveka. Cene romantične gestove.

Najlepše žene rođene su u ova tri znaka!

AUTOR: Lepaisrećna/M.M. DATUM I VREME: 17.11.2019. 13:00 Lepota je u očima posmatrača, zavisi od mnogo kriterijuma koji nisu isti za sve, a veoma često nema samo veze sa fizičkim izgledom, već i sa lepotom koja zrači iznutra Foto: EPA/Jalal Morchidi Ali zvezde su, navodno, kada je u pitanju lepota posebno naklonjene sledećim horoskopskim znakovima.

 

BONUS VIDEO:

Doktorka Vesna Ognjenović otkriva istinu o botoksu, hijaluronu, biopolimeru