NIKAD NISU OZBILJNI I ČESTO ODUSTAJU Njihove ambicije su nula, a evo koja su to tri znaka Zodijaka najslabijih karaktera!

Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci.

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

 

Vaga

Vage vole da žive u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo da odustaju od svega novog što započnu. Ponekad će radije da se zadrže na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego da napreduju u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

DALEKO IM KUĆA BILA OD TVOJE Ova 3 znaka horoskopa će vam napraviti haos u životu!

devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna
 Foto: Shutterstock

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca često su prilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve griže savesti da odustanu. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umesto njih što smatraju svojevrsnim uspehom jer nisu morali da se trude, nego su mogli da se bave nečim što im je interesantnije.

 

Ribe

Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekat, kada vide da stvari nisu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je da budu dosledne u bilo čemu. Uspešne Ribe su vrlo verovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.

Vage su prepuštene strastima vrele ljubavne igre, a Strelčeve očekuje pakao zbog prevare!

AUTOR: Astrotarot/M.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 10:05 Šta nas to očekuje u jesenjim danima u ljubavi, saznajte ovde... Foto: Shutterstock OVAN Na jesen, oni koji su još uvek sami tražiće ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imaće dosta teškoća s pronalaskom partnera. Oni zauzeti, trudiće se da poprave svoj emotivni život.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi