posao, uspeh, sreća
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Do izražaja dolazi vaša snalažljivost u kriznim situacijama. Još jednom ćete dokazati svoje poslovne sposobnosti. Možete da očekujete da će dosta toga sada zavisiti od vas.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe koja se trudi da vam maksimalno ugodi. Ako ste slobodni postoji mogućnost da upoznate novu osobu tokom današnjeg dana.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je odlično i nemate probleme. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da na ovom polju popravite svoje stanje.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Možete da očekujete da će vam sudbina ići u prilog.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo otkrivate njene tajne. Moguće je da niste bili svesni mračne strane koja je na kraju isplivala na videlo.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati generalno stabilnu situaciju na polju zdravlja. Nemate razloga da brinete.

devojka, drugarice, prijateljice, ogovaranje, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da sada imate potrebu da promenite poslovno okruženje i da napredujete. Vaši apetiti rastu. Pred vama je period u kojem će biti nekih otežanja.

LJUBAV: Potpuno ste posvećeni voljenoj osobi koja uživa u svemu što joj pružate. Možete da se nadate pozitivnom raspoloženju. Ako ste slobodni, očekuje vas flert u bliskom okruženju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svojoj glavi i očima jer su vam to sada prilično slabe tačke.

RAK

POSAO: Nemate baš mnogo motivacije za posao danas. Osećate se prilično umorno i bezvoljno. Pred vama je period u kojem ćete imati neke promene i preokrete na poslovnom polju.

LJUBAV: Pokazaćete voljenoj osobi da ste spremni da razgovarate o prošlosti i budućnosti i da definišete na čemu ste. Moguće je da vaš odnos neće biti baš sasvim stabilan.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi danas. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje probleme sa disajnim putevima pa o tome povedite maksimalno računa.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije i da imate potrebu da nađete neki novi način za zaradu. Očekuje vas period u kojem ćete biti u potrazi za pozitivnim poslovnim rešenjima.

LJUBAV: Osećate se usamljeno i maštate o novoj ljubavi. Nedostaju vam trenuci u kojima sa nekim imate iskrenu privrženost. Moguće je da se zbog bivšeg partnera osećate melanholično.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu. Moguće je da ćete u narednom periodu imati neke probleme kada je u pitanju hormonalni disbalans i da vam neće biti lako da se stanje stabilizuje.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Nije vam povoljan dan za posao. Potrudite se da obavite samo osnovne obaveze i da se ne opterećujete previše. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje stresove.

LJUBAV: Skloni ste tome da pravite veće probleme nego što je potrebno, kritikujete i preuveličavate neke probleme. Moguće je da vas dosta toga na neki način opterećuje.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se više sna. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni zdravstvenim problemima koji će biti uzrokovani umorom i malaksalošću.

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da ste malo napeti i nestrpljivi jer čekate na neke važne vesti. Uskoro će doći do odlaganja na poslovnom polju kod vas. Posvetite se svojim obavezama.

LJUBAV: Povoljan je period za emotivno polje, novo poznanstvo vam dolazi iako ga ne očekujete. Moguće je da dosta toga može da se preokrene na neočekivan način.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su mogući kod vas u narednom periodu. Nastupa faza u kojoj ćete imati sklonost ka nervozi i stresu. Nađite način da se opustite.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete utisak da ste žrtvovali više od ostalih kako biste ostvarili poslovni uspeh. Moguće je da ponekad imate utisak da niste dovoljno cenjeni na radnom mestu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja vam je pokazala interesovanje. Radujete se početku nove emotivne veze. Pred vama je veoma povoljno postavljen dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog napetosti. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta stresova na poslu koji bi mogli negativno da se odraze na vaše zdravlje.

Lekar Doktor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Posvećeni ste svom poslu maksimalno i spremni ste na sve kako biste ostvarili uspeh. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da ostvarite sve svoje planove.

LJUBAV: Moguće je da polako postajete distancirani i da nemate više iste emocije prema partneru kao ranije. Pred vama je period u kojem ćete želeti emotivne promene.

ZDRAVLJE: Nemate veće probleme. Očekuje vas period u kojem ćete se odbro osećati. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

JARAC

POSAO: Očekuju vas neke lepe vesti. Spremni ste da poslovne okolnosti menjate i prilagođavate sebi. Moguće je da će vam se ukazati neka poslovna nova prilika koja će vam odgovarati.

LJUBAV: Imate neke dileme kada je u pitanju vaše polje emocija. Postoje dve osobe koje su vam istovremeno okupirale pažnju. Moguće je da ste malo neodlučni za koga da se opredelite.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom. Pred vama je period u kojem ćete biti na neki način skloni novim zdravstvenim poteškoćama, pa se potrudite da vodite više računa o sebi.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Ni jedna prepreka ne stoji sada na vašem putu do poslovnog uspeha. Možete da idete samo napred. Spremni ste da donosite neke važne nove odluke na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko već imate partnera, odnos sa njim je prividno dobar ali ispod tepiha se kriju mnogi problemi koje ste oboje vešto sakrili. Pre ili kasnije će ti problemi isplivati.

ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema kada je u pitanju polje zdravlja. Sve ukazuje na to da ćete imati stabilno stanje i da ćete se u narednom periodu osećati dobro u svojoj koži.

RIBE

POSAO: Uspećete da sklopite novu poslovnu saradnju koja za vas može da bude od veoma velikog značaja. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da sve obaveze postignete.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Spremna je da uradi sve kako bi mogla da vas zadrži za sebe. Ni sami niste sigurni kako je došlo do toga da se toliko vežete jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Najbolje bi bilo da se oko svega što vas muči na vreme posavetujete sa lekarom.

Moraju da budu u centru pažnje! Znakovi koji su zaljubljeni u sami sebe

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 13:00 Njima to ide od ruke. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Niko nije toliko samouveren kao Ovan i stoga ne čudi da su ljudi rođeni u ovom znaku uvek najzabavniji u prostoriji. Lako je prepoznati Ovna, jer ne možete a da ne primetite njihovu samouverenost koja se izdvaja u gomili ljudi.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!