DA LI IMATE ISTE OSOBINE? Hitler, Gandi ili Tito? Proverite koji ste političar u horoskopu!

Dvanaest moćnika za dvanaest znakova zodijaka!

Političari
Foto: Instagram/printscreen

Oni su obeležili istoriju i dali doprinos današnjici. Da li se njihove osobine poklapaju sa vašima?

Mahatma Gandi (21.3 - 19.4.)
Oni koji su rođeni u periodu Gandija su individualisti koji se bore za nezavisnost. Takođe, oni su i veliki tradicionalisti. Drže do duhovnih vrednosti i lako se odlučuju na celibat. Ovaj znak najlakše dostiže stanje duševnog mira. Zdrav način života i vegeterijanska ishrana svojstveni su Gandijevcima.

Gandi
Foto: Shutterstock

Fidel Kastro (20.4. - 20.5.)

U Kastrovom maniru je podizanje revolucije za ostvarivanje prava na slobodan život. Ovaj znak može imati problema sa zakonom. Jedno je sigurno: rođeni u Kastrovom znaku nemaju želju da spoznaju "lepotu" SAD. Ovo je jedan od najboljih znakova horoskopa.

Kastro
Foto: Shutterstock

Džon Kenedi (21.5. - 20.6.)

Ovaj znak uživa u životu. Naglašena hedonistička crta i tendencija ka promiskuitetnom ponašanju i aferama. Ovom znaku bolje idu sportske aktivnosti (kao što je fudbal), nego politika. On je buntovnik koji skreće pažnju na sebe svojim ponašanjem.

Kenedi
Kenedi, Foto: Shutterstock

Josip Broz Tito (21.6 - 22.7.)

Rođeni u znaku Tita imaju dva identiteta. Ipak, ovaj znak je veoma dobar manipulator, visokih intelektualnih sposobnosti. Hedonista je, ali za razliku od znaka Džona Kenedija, on to radi na veoma suptilan način, tako da svoja uživanja ume da podeli sa drugima.

Josip Broz Tito
Foto: Arhiva Alo

Josif Staljin (23.7. - 22.8.)

Ovaj znak voli da komanduje. Ima sadističkih crta, pa ga okruženje smatra tiraninom. "Gladan" je vlasti. Gde god se pojavi izaziva promene.

Ljubi je deda: Josif Staljin
Foto: Associated press

Mihail Gorbačov (23.8. - 22.9.)

Gorbačov je znak inteligencije. Detinjstvo provodi u siromaštvu, ali uprkos tome postiže visoke ciljeve u obrazovanju, a kasnije u karijeri. Rođeni pod ovim znakom pribegavaju radikalnim reformama. Ipak, ne postiže krajne rezultate i predaje se.

Gorbačov
Foto: Shutterstock

Bil Klinton (23.9. - 22.10.)

Ovo je jedan od najgorih znakova političkog horoskopa. Ovaj sadista u nekom životnom dobu gubi razum. Prepušta se bludu i razvratu. Spoznaja oralnog seksa mu potpuno menja život i on nakon toga dobija devijaciju uma i ruši sve pred sobom. Poznat je po napadima na slabije od sebe.

Klinton
Foto: Shutterstock

Adolf Hitler (23.10. - 21.11.)

Ovaj znak je samoproklamovani vođa koji poseduje neverovatnu harizmu i veliki uticaj na mase. Umetnički je orijentisan, ali njegova naglašena agresivna crta ga odvlači u političku sferu. Ovaj znak ima viziju da stvori svet u kome bi obitavala samo bela rasa. Kompleksi iz detinjstva ga postavljaju na vrhovnu poziciju.

Adolf Hitler
Foto: Associated Press

Franjo Tuđman (22.11. - 21.12.)

Pod Tuđmanovim znakom podrazumevamo neuspeli plagijat znaka Tito. Naziv je drugačiji, ali je ista propaganda za komunizam koji je kamufliran. Nažalost, ovaj znak ne uspeva da ispuni svoje zamisli i neslavno okončava.

Tuđman
Foto: YouTube/printscreen

Slobodan Milošević (22.12. - 19.1.)

Ako ste rođeni pod ovim znakom možete računati da ćete imati jednu veliku ljubav koja će trajati do kraja života. Većinu životnih poteza Sloba povlači pod njenim uticajem. U kasnijim godinama doživljava neslavan pad i nepravdu.

Slobodan Milošević
Foto: Shutterstock

Benito Musolini (20.1. - 18.2.)

Musolini je prevrtljiv i dvoličan znak. Ne trpi konkurenciju i pribegava raznim metodama ne bi li je eliminisao, po cenu da to bude potpuno pogrešna taktika. Podložan korupciji, naklonjen je uvek "jačoj" strani, ali slab je u proceni.

Musolini
Foto: YouTube/printscreen

Eva Peron (19.2. - 20.3.)

Kontroverzni znak, ali moćan. Harizmatičan je i vrlo omiljen među siromašnim slojevima. Evita je zaštitnik radničke klase i žena i jedan je od pravdoljubivih znakova.

Eva Peron
Foto: Instagram/printscreen

 

Povezane vesti

 • Korisnik: SrceSrpskoJohanovo
  17/02/2020 - 11:48
  Rodjen sam u Kastrovom znaku, Amerika mi stalno dolazi na *urac.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi