Besparica, novčani problemi, novac, problemi
Shutterstock
Banka, kartice, žena, novac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Horoskop za leto 2019. godine! 

PROČITAJTE JOŠ:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

 

OVAN - leto 2019. godine

Ljubav

Ovo leto donosi sreću kada je u pitanju ljubav. Jupiter svojom magijom stvara razne romantične mogućnosti za divne susrete i emotivna iskušenja. U avgustu dolazi do jačanja Marsa što će pozitivno uticati na erotsku, seksualnu energiiju. Mnogi parovi uspeće da reše probleme koji ih progoni još od početka godine. Međutim, dragi Ovnovi, ovoga puta se morate potruditi ako želite da vratite pravi ljubavni sjaj u romantičnu vezu. Budite smireni, prizemni i zreli. Partner će nagraditi vašu pozitivnu promenu. Usamljena srca očekuju dobre ljubavne vesti u prvoj polovini avgusta. Upoznaćete nove prijatelje, proširićete krug poznanika, a neko od njih će postati i deo vašeg srca. Ako želite da nađete ljubav, izlazite, razgovarajte, zabavljajte se. Vaše srce je ovog leta otvoreno za novu romansu.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Posao i novac

Leto donosi divne mogućnosti kada je u pitanju posao. Najvažniji posao čeka vas krajem jula, jer tada stičete važne kontakte i biće značajno da zablistate u najboljem svetlu. Ne brinite, imaćete podršku planeta, Jupiter će osigurati prolaznost vaših ideja. Bićete zadovoljni finansijskom situacijom, ali to nije zbog sreće, već zbog truda koji stalno ulažete. Ako želite da promenite posao, septembar je idealan period za to. Saturn pruža savršeni balans mentalne i fizičke snage, tako da vas ovog leta očekuje puno uspešnih projekata.

Zdravlje i psiha

Leto nije idealno za aktivno bavljanje sportom. Fizička aktivnost je zdrava, ali pazite da se ne preforsirate. Ovog leta se polako oslobađate stresa i vraća vam se optimizam i osmeh na lice. Saturn donosi komplikacija sa zubima i kostima.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BIK - leto 2019.

Ljubav

Iako ovog leta nećete pronaći ljubav svog života, biće vam sve jasnije i napokon počinjete da uživate u slobodi. Jupiter pomaže da se oslobodite tereta iz prošlosti i polako ponovo otvorite srce za nova ljubavna iskustva. Osećate kao da ste ponovo rođeni i sada želite u potpunosti da se posvetite sebi. Tek u septembru Mars donosi zanimljive romantične ponude. Ako je prošlost daleko iza vas, onda će ubuduće ljubav postati vaša glavna preokupacija u igri života.

Posao i novac

Neke važne situacije i šanse na polju karijere bile su blokirane u prethodnoj godini zbog opozicije Saturna, ali sada skidamo tu mračnu senku. Novac vam na početku leta neće nedostajati, ali pažljivo trošite, jer nas u julu i avgustu očekuju iznenadni troškovi. Sve što radite na poslu radite smireno i dobro razmislite. Bikove koji imaju neko suđenje ili važno potpisivanje ugovora očekuju brojne komplikacije. Izbegnite rizično ulaganje novca.

Novac, zarada, pare, evri, makro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Zdravlje i psiha

Saturn u trigonu pomaže da rešimo male fizičke nelagodnosti, ali uz dobru energiju i optimizam, uspečćete da dovedete fizičko i psihičko zdravlje do savršenstva u septembru 2019. godine. Uspećete da pronađete unutrašnji mir.

BLIZANCI - leto 2019.

Ljubav

U ljubavi pronalazite mir i zadovoljni ste trenutno emotivnom situacijom, naročito na početku leta. Mnogi će shvatiti da vam je partner važniji od karijere i da uvek treba slušati glas svog srca. Slobodni Blizanci u avgustu upoznaće nekoga ko će na njih ostaviti neverovatno dobar utisak zahvaljujući magičnom Marsu. Sredinom leta Jupiter baca mračnu senku i ovaj period nije povoljan za planiranje venčanja ili preseljenje u novi dom. Blizanci koji su nedavno izašlli iz duge romantične veze, treba da zaborave prošlost i ispune sebi želje. Vreme je za letnje ljubavi i maksimalno uživanje.

Posao i novac

Napredak koji vas očekuje na poslu biće vrlo zanimljiv. Imaćete energiju da rešite mnogobrojbne situacije i uspećete da uradite ono što mnoge vaše kolege nisu mogle. Imaćete dobar odnos sa kolegama sa posla, a moguće je da će neki od njih postati i nešto više od poslovnog saradnika. Očekuje vas naporan period ako tražite posao, ali ne odustajte. Svakog dana pratite ponude, šaljite CV i trudite se. Na kraju godine očekuje vas sjajna poslovna ponuda.

Žena, posao, stres, rad, firma

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Zdravlje i psiha

Početak leta donosi stresan period. Suočićete se sa nekim ličnim probleimima koje ćete teško pravazići. Imaćete osećaj da ste nemoćni i nedovoljno dobri. Iako vam posao cveta i iscelili ste srce od starih ljubavnih propusta, ipak ćete se osećate pomalo prazno. Međutim, avgust donosi opnavljanje energije i optimizam. Bićete ponosni na sve što ste uradili, ali ostanite prizemni. Ne dozvolite iluzijama da vas odvedu na pogrešan put.

PROČITAJTE JOŠ:

Roze mesec, mesec

Shutterstock, ilustracija