Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pokušajte da poslušate savet koji budete dobili. Nemojte ići glavom kroz zid i smanjite potrebu za žurbom. Moguće je da će se sve rešiti lakše ako ne budete stvari forsirali.

LJUBAV: Dolaze vam promene vezano za odnos koji imate sa voljenom osobom. Moguće je da ćete biti iznenađeni na neki način. Spremni ste da počnete da menjate svoj ugao gledanja.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Očekuje vas faza u kojoj će vam prijati bavljenje sportom i fizička aktivnost. Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete biti zadovoljni.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete povećanje obima posla i zarade. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite i spremni da radite više.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas ne očekuju nova dešavanja danas. Za sada stanje ostaje nepromenljivo iako sa tim niste sasvim zadovoljni. Pokažite strpljenje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o želucu. Moguće je da ćete imati probleme sa pojačanom kiselinom i tegobe vezane za varenje. Pred vama je faza koja vam može biti teža.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Možete se nepromišljeno upustiti u poslovni rizik koji vas dovodi do komplikacija i problema na ovom polju. Potrudite se da ipak izbegnete stvaranje neke veće štete.

LJUBAV: Potrebno je da izdvojite više vremena za svog partnera ako želite da se popravi vaša komunikacija. Možete da se nadate povoljnim promenama ako uložite malo truda.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata su mogući kod vas. Ukočenost vas prati. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta problema sa kičmom i kostima pa će vam trebati savet stručnjaka.

RAK

POSAO: Veoma ste snalažljivi i lako nalazite izlaz iz situacije koja vam je stvarala veliki poslovni problem. Možete da očekujete pozitivne promene i preokrete.

LJUBAV: Upotrebite svoju maštu i uspećete zavedete osobu koja vam se dopada. Ljubavne promene vam slede. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Potrebam vam je odmor. Potrudite se da danas više vremena posvetite sebi i da se odmorite. Važno je da na svoje zdravlje mislite i da se sebi posvetite u ovom periodu.

More, leto, odmor, sunčanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Moguće je da vam nije lako da se prilagodite okolnostima koje se veoma brzo menjaju. Niste zadovoljni poslovnom situacijom, postoji dosta toga što vas frustrira.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da želite da budete sa njom na duže staze u budućnosti. Važno je da budete iskreni po pitanju vaših osećanja i da ne skrivate svoje namere.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa plućima disajnim putevima i u kojem ćete biti generalno osetljivi. Posavetujte se sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Nećete se pokajati ako budete poslušali svoje unutrašnje osećaje. Dan vam je povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete rešiti neke bitne stvari na ovom polju.

LJUBAV: Potrudite se da promenite svoj stav prema novim vezama. Jedno loše iskustvo iz prošlosti ne bi trebalo da zapečati vaš život. Važno je da budete spremni da počnete iznova.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje probleme sa očima i vidom. Generalno vam je sada predeo glave osetljiv.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete danas doneti važnu odluku koja će na duže staze obeležiti vaš uspeh u karijeri. Očekuje vas važan trenutak za neke nove važne odluke.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni današnji dan vam nije povoljan za početak nove veze. Zauzete Vage očekuje sasvim miran dan. Sa partnerom znate na čemu ste i srećni ste zbog toga.

ZDRAVLJE: Prijaće vam opuštanje sa prijateljima. Moguće je da ćete u narednom periodu imati voše slobodnog vremena i mogućnost da se malo izdvojite od stresnog okruženja.

POSAO, DRUŠTVO, KOLEGE

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg možete da imate dosta tenzije i problema u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Važno je da se čvrsto držite svojih uverenja i dalje.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj ćete veoma lako doći do novog poznanstva koje vodi do emotivne veze. Uradite sve ono što je do vas kako biste ostvarili sklad sa novom osobom.

ZDRAVLJE: Psihički ste preopterećeni. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od svakodnevnog stresa i da se malo odmorite. Uradite ono što možete kako bi sebi pomogli.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Pokušavate da pronađete rešenje za problem koji je stvorio neko drugi. Osećate dozu nepravde u svemu tome. Ipak, kada je posao na vama ne preostaje vam ništa drugo nego da ga odradite.

LJUBAV: Budite iskreni prema osobi koju volite. Svako ima slabosti, mane i vrline, niko od vas ne očekuje da budete savršeni. Važno je da ne gubite samopouzdanje bez obzira na sve.

ZDRAVLJE: Osetljivi sinusi su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati neke probleme sa glavoboljom, malaksalošću kao i sa prehladom. Pazite na sebe danas.

JARAC

POSAO: Obratite pažnju na nova dešavanja u poslovnom okruženju nemojte da dopustite da vam bilo šta promakne. Možete da očekujete da će biti nekih promena i komplikacija.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma lep dan sa partnerom. Uživaćete u romantici i nežnostima koje vas spajaju. Spremni ste da se jedno drugome maksimalno posvetite danas.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju tokom ovog dana. Moguće je da ćete imati dosta poteškoća na polju zdravlja.

SVEĆA, TEGLA, ROMANTIKA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za poslovno polje kod vas. Ako možete nemojte da ulazite u veće finansijske transakcije jer bi to moglo da ostavi veće posledice na vas.

LJUBAV: Teško vam je da se pomirite sa tim da je kraj veze u koju ste uložili tako mnogo. Ali vreme je da nastavite dalje. Važno je da zadržite pozitivan stav i da ne gubite veru u ljubav.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje. Pred vama je period u kojem ćete imati potešjoće sa zdravljem, a malaksalost i umor vas mogu često pratiti. Odmarajte se više.

RIBE

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u ljude iz poslovnog okruženja, pa od njih krijete mnoge tajne. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati sklonost ka tome da preterano brinete.

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite stabilnost sa voljenom osobom. Imate utisak da će se neke prepreke uvek iznova obnavljati. Pred vama je faza u kojoj ćete imati poteškoće sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijama. Osetljivi ste i podložni brojnim problemima na polju zdravlja. Izbegavajte sve faktore rizika i potrudite se da pazite na sebe.

PREPORUČUJEMO: