RITUAL KOJI DONOSI SREĆU, MIR I BLAGOSTANJE U VAŠ DOM Uradite ovo do kraja nedelje i snovi koje ste zamislili postaće lako ostvarivi!

Užurbana svakodnevica, prepuna obaveza, problema i izazova, često nam ostavlja malo vremena da se posvetimo sebi i važnim planovima, piše Lovesensa.

Srećna, osmeh, žena, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Predstavljamo vam zanimljiv i koristan ritual koji treba obavljati svake nedelje kako biste privukli mir, blagostanje, obilje i radost.

Ovaj ritual se sastoji iz 7 segmenata:

 

Stvorite svoje posebno mesto

Izaberite mesto u kući u kojem ćete se osećati što opuštenije i prijatnije. Učinite ovo mesto svojim ličnim prostorom.

STROGO VODITE RAČUNA DA NE PROĐETE ISPOD NJIH Priča koja stoji iza ovog sujeverja je zastrašujuća!

Enterijer, kuća, dom, uređenje
Foto: Shutterstock

Dom je sveti prostor

Ne zatrpavajte dom raznim otpadom i bespotrebnim stvarima. Oslobođen prostor omogućava da slobodno dišete. Što je prostor čistiji i otvoreniji, to je viša kosmička energija u sobi. Za čišćenje životnog prostora mogu se koristiti esencijalna ulja.

Govorite istinu

Reči koje izlaze iz vaših usta uvek treba da budu ispunjene svetlošću i ljubavlju, a ne strahom. To znači živeti kroz osećaj.

REŠITE LJUBAVNE PROBLEME JEDNOM ZAUVEK Uz pomoć ovog rituala vaš voljeni se vraća na kolenima da moli za oproštaj!

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
Foto: Profimedia

Tri zadatka tri nedelje

Zapišite tri zadatka koja želite da obavite sledeće nedelje. Ovo nemojte da shvatite kao običan trik, već kao izazov koji može pomoći da ostvarite velike želje u budućnosti.

Razgovarajte sa sobom

Postavite sebi nekoliko pitanja, na primer: U kojoj ste trenutno fazi svog života? Da li ste u stanju da preuzmete punu odgovornost za svoja dela? Ili prebacujete krivicu na druge, potpuno ne analizirajući napravljene greške?

 

Izračunajte prihode i rashode

Odvojite vreme za analizu vašeg finansijskog stanja. Koliko zarađujete, koliko trošite, koliko ulažete u to da postanete osoba koja želite da budete... Takva nedeljna analiza će, između ostalog, pomoći da se izbegnu finansijski gubici i dugovi.

Recite sebi: "Volim te."

Osetite to iskreno. Samoprihvatanje je glavni uslov za uspešan životni put.

Poznata je kao snažna amajlija, a evo zašto morate imati potkovicu u vašem domu!

AUTOR: TheSpruce/M.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 11:05 Poznata u čitavom svetu kao snažna amajlija koja štiti od zla, potkovica je nosilac sreće, zdravlja i svega dobrog... Foto: Shutterstock, ilustracija Takođe, ona članovima domaćinstva koji imaju potkovicu iznad vrata donosi i značajno bogatstvo.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi