BIZARNE VRADŽBINE NAŠIH BABA! Smučiće vam se život kada čujete šta morate da uradite da vam ljubav bude uzvraćena

U narodu su poznate mnogobrojne vradžbine i načini pomoću koji su devojke pokušavale da osvoje momka, ili obrnuto.

Momak, devojka, par
Foto: Shutterstock

Kažu da ljubav ne zna za granice, što se vidi i u starim folklornim običajima. A u svakom slučaju ako primetite neke čudne pojave ili često vidite krila ili glavu slepog miša znaćete da je neko bacio oko na vas. Pogledajte OVDE tajne ruske magije koje ostvaruju svaku želju.

 

Na Ivandan pre izlaska Sunca devojka treba da ide u polje i da nabere ivanjdanskog cveća i da splete venac i propusti ga kroz svoju košulju, pa posle nekoliko dana uzastopce kroz taj venac pogleda momka koji joj se dopada. Veruje se da će momak posle da luduje za njom, piše "Telegraf".

Momak i devojka kojima nije uzvraćena ljubav odu u crkvu uoči nekog praznika i traže ključeve od crkvenjaka i te ključeve operu u izvorskoj vodi, tom vodom treba isto da se umiju i da je malo popiju jer se veruje da izvorska voda omekšava i najtvrđa srca.

Ako devojka hoće da je momak zavoli uhvati slepog miša, zakolje ga srebrnim novčićem, odseče mu krila i toga momka krišom gleda kroz ta krila tri puta u predvečerje u neparne dane (ponedeljak,sreda, petak), pa će momak biti njen.

Koja devojka hoće da je određen momak zavoli, neka usmrti slepog miša srebrnim novčićem i zaveže tog miša u maramicu pa će ovaj slepo da trči za njom. Pogledajte OVDE tajne vlaške magije.

Krila slepog miša dobro istucati u prah, pa umesiti kolač i dati voljenom momku da to pojede, pa će on slepo da se zaljubi u devojku koja mu je to pripremila. Isto to će se desiti i devojci ako joj momak poturi ovakav kolač.

Ako momak želi da osvoji devojku to može da uradi na sledeći način: Uhvati ribu morunu, pa stavi u nedra na desnu stranu grudi i sačeka da riba ugine.

 

Tu ribu posle treba da ispeče, tako da se ona pretvori skoro u ugalj, pa je potom istuca u prah, a taj prah sipa devojci u piće i da ga ona popije i tako će ona da trči za njim.

Isto tako ako neka devojka luduje za momkom, uzme i isčupa svoju dlaku iz kose uvuče je u iglu i momku krišom prišije na neki deo odeće pa će on biti njen.

Crna magija, vradžbine
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi