horoskop, ljubav
shutterstock
horoskop, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Dolaze vam neka otežanja na polju posla, pa je važno da se psihički pripremite za izazove koji su pred vama. Nemojte da dopustite da vas bilo šta previše poremeti.

LJUBAV: Moguće je da niste imali dovoljno vremena za svog partnera koji sada preuveličava situaciju jer se oseća zapostavljeno. Dajte vremena i sebi i njemu da se stvari među vama reše.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen pa je neophodno da u narednom periodu povećate unos vitamina. Nemojte da se izlažete rizičnikm situacijama i prevelikom naporu.

BIK

POSAO: Današnji dam vam nije povoljan za rizike kada je u pitanju posao, novac, papirologija ili bilo šta što bi vam moglo biti značajno. Pokušajte da odložite važne sastanke.

LJUBAV: Pripremite se za važan razgovor sa voljenom osobom prilikom kog ćete morati da razjasnite neke stvari. Moguće je da ni sami niste spremni da čujete istinu.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su mogući kao i generalno osetljivost očiju. Čuvajte se povreda u tom predelu. Posetite oftamologa ukoliko postoji bilo šta što vas muči na ovom polju.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati neki manji gubitak ili štetu. Potrudite se da čuvate svoju imovinu, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Izbegavajte rizične transakcije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, mogući su manji problemi sa voljenom osobom zbog ljubomore. Oboje ste posesivni, nepoverljivi i skloni tome da sumnjate i da stvarate tenziju.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Maksimalno povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da unosize namirnice sumnjivog porekla.

RAK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nove poslovne pregovore, s obzirom na to da i neke stare projekte još niste završili. Potrudite se da prvo dokrajčite ono što je započeto.

LJUBAV: Moguće je da niste zainteresovani za avanture jer želite da vam se konačno desi značajna ljubavna priča. Spremni ste da dugo čekate na onu pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Osetljiva su vam pluća i moguči su veći problemi sa kašljem, disajnim putevima, astmom. Izbegavajte zagušljive prostorije i pazite na svoje navike. Obratite se lekaru.

LAV

POSAO: Potrebno vam je vreme da prihvatite nove okolnosti koje su se pojavile na ovom polju i koje nisu u skladu sa vašim očekivanjima. U narednom periodu će postojati šansa za promenu.

LJUBAV: Moguće je da vam voljena osoba zamera da ste nekad preterano okrenuti sebi i svom društvu. S vremena na vreme imate nesuglasice jer neke stvari ne vidite na isti način.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Ukoliko na tom polju niste imali problema današnji dan bi mogao da vam bude generalno dobar i stabilan za polje zdravlja.

DEVICA

POSAO: Moguće je da nećete dobiti informacije koje ste očekivali i da zbog toga vlada manji zastoj na polju posla. Potrudite se da pokažete da umete da budete dovoljno strpljivi.

LJUBAV: Uporni ste i želite da dokažete voljenoj osobi da jedna greška koju ste napravili ne mora ništa da znači. Spremni ste da uložite maksimum svoje energije kako bi vaša veza uspela.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost kao i problemi vezani za nizak pritisak. Nemojte da pravite veće napore tokom današnjeg dana. Potrudite se da odmarate, jedete i unosite tečnost.

VAGA

POSAO: Moguće je da se nekako prirodno ističete u svom poslu jer imate naglašen urođeni talenat koji drugi nemaju. Potrudite se da u budućnosti još više razvijate svoje sposobnosti.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano tvrdoglavi, nećete uspeti da popravite odnos sa voljenom osobom. Važno je da pokažete spremnost na kompromise u nekoj meri.

ZDRAVLJE: Osetljiva koža vam stvara probleme. Povedite računa da ne dođe do većih iritacija, problema sa aknama, ekcemom i tome sl. Za svaki savet se obratite svom dermatologu.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazite do prilike da pred svima pokažete svoje poslovne sposobnosti. Bićete jako lepo prihvaćeni u novom radnom okruženju i dobićete neophodnu podršku.

LJUBAV: Sve dok ima dovoljno ljubavi između vas i vašeg partnera, nema razloga da brinete o bilo čemu. Možete da očekujete da će se situacija između vas dvoje stabilizovati sasvim.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima. Povedite računa o zdravlju jer danas nije u najboljoj formi. Obratite se vašem lekaru ako postoje bilo kakve tegobe koje vas muče na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Dolaze vam neke neočekivane promene na ovom planu. Moguće je da ćete se konačno jako obradovati! Lepe vesti i pozitivnu situaciju ćete maksimalno iskoristiti.

LJUBAV: Moguće je da ste razočarani jer je voljena osoba bila malo neiskrena prema vama u prošlosti. Očekuju vas dugi razgovori u kojima ćete težiti tome da razjasnite neke stvari.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju jetru. Izbegavajte unos alkohola, opijata i bilo kakvih toksina. Potrudite se da se pridržavate zdravih navika kako na polju ishrane tako i generalno.

JARAC

POSAO: Povoljan dan je ispred vas. Možete da očekujete da ćete bez ikakvih problema obaviti sve ono što ste imali u planu. Potrudite se da se fokusirate na svoje obaveze.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme... I ona neprestano misli na vas. U nardnom periodu će doći do zbližavanja i veze koja će potrajati.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih povreda koje bi mogle da vam predstavljaju manje komplikacije na polju zdravlja. Ukoliko se bavite sportom budite posebno oprezni.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama su velika i važna poslovna dešavanja. Vaši pretpostavljeni očekuju mnogo od vas. Potrudite se da pokažete da ste spremni da ispunikte očekivanja.

LJUBAV: Dosadile su vam česte svađe sa voljenom osobom i sve što želite jeste da napravite kratak predah od svega toga. Moguće je da se pauza na kraju ipak pretvara u konačan raskid.

ZDRAVLJE: Migrena vas muči. Mogući su generalno problemi sa glavoboljom, pa bi bilo dobro da se posavetujete sa lekarom na tu temu ako već do sada niste zatražili stručnu pomoć.

RIBE

POSAO: Lako ćete rešiti sve sporne situacije na ovom polju. Ne zaboravite da je najbolje da se oslonite samo na sebe. Izbegavajte saradnju sa vatrenim znacima sa kojima se ne uklapate.

LJUBAV: Pred vama je mogućnost da dođete do veoma strastvenih dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Uspećete da osvojite njenu pažnju i da je zaintrigirate svojom pojavom.

ZDRAVLJE: Podložni ste prehladi, upalnim i bolnim stanjima pa bi bilo dobro da povedete računa o svom zdravlju maksimalno danas. Nemojte da se izlažete stresnim situacijama.