horoskop, novac
pixbay
horoskop, novac

pixbay

Foto: pixbay

Novac nam je svima potreban, ali ga oduvek neki imaju više, neki manje, a neki ga nemaju ni malo. Prema pisanju portala Your Tango, astrolozi smatraju da i na bogatstvo utiče vaš horoskopski znak.

Ova tri horoskopska znaka, naime, imaju najmanje šanse da se obogate.

1. Blizanci
Neodlučnost Blizanaca se, nažalost, ne odnosi samo na svakodnevne sitnice poput onog šta će obući ili šta će kuvati za večeru, već i na važne i velike životne odluke.

Ta bi neodlučnost mogla skupo da ih košta, budući da će retko ko imati strpljenja čekati ih da se odluče i prevagnu opcije kada im se ponudi neka životna prilika. Dok se oni premišljaju, mogao bi da uskoči neko ko lakše donosi odluke i preotme im, na primer, posao iz snova.

2. Vaga
Vage su jako kritične kako prema drugima tako i prema sebi samima. Često će im biti teško da sebe uvere da su sposobni za obavljanje nekog posla, naročito ako osećaju da postoji nekakav rizik. Umesto toga uveriće sebe da nisu u stanju da zarade puno novca i tako će sabotirati sami sebe.

3. Riba
Ribe vole da izvagaju svoje opcije i to je često dobra stvar, ali to ih takođe može ograničavati kad treba da se odluče na neki veći korak. Često će propustiti priliku da ostvare nešto novo jer se previše brinu oko posledica. Voleli bi da ostvare nešto veliko, ali plaše se da će sve završiti loše pa često odustanu u startu.