zlo
Shutterstock
zlo

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kad se svaki od ovih pet znakova Zodijaka nađe u neprijatnim situacijama, oni će najverovatnije dati sve od sebe kako bi izmanipulisali celu stvar. Neki su suptilniji od drugih, ali ipak, morate da se pripazite (ili ih barem dobro držite na oku).

1. Škorpija
Iako je izuzetno dovitljiv, nemojte se zavaravati. Škorpija je stvarno nepoverljiv i tajnovit znak.

Recimo da vaš najbolji prijatelj, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, pronalazi razlog da vam ne veruje. On će tajno početi da se druži s drugim ljudima. Na kraju ćete razbijati glavu, pitajući se u čemu ste to pogrešili.

Škorpija je izuzetno ljubomorna, odličan je vođa i neverovatno uverljiv. On je majstor manipulacije i on to zna.

2. Rak
Rak je duboko intuitivan, što, naravno, može biti blagoslov. Međutim, u nekim slučajevima, on može biti vaša najgora noćna mora. On je vrlo maštovit i okriviće vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili.

Može da pronađe i razlog da vas mrzi zbog nečega što ste mu uradili kad ste imali pet godina i on će i dalje verovati da ste vi ista osoba kao i tada.

3. Blizanci
Blizanac je izuzetno neodlučan, a tu neodlučnost maskira donoseći sigurne odluke. Međutim, čim se okrenete, verovatno će vas optuživati za odluke koje je sam doneo.

Zabava je zapravo najgora atmosfera za Blizanca, jer on je izuzetno društven i čini se da je spreman za sve što noć nudi. On će otići kući s vama te večeri i kasnije će verovatno zažaliti zbog svega što se dogodilo.

4. Ribe
One su potpuno nesebične i uvek spremne da pomognu. Ponekad tako očajnički žele da pomognu drugima da se pitate čine li to iz sebičnih razloga. Loša vest je da se ponekad radi upravo o tome.

Riba će želeti da izlazite zajedno svako veče jer zna da prolazite kroz teško razdoblje, ali zapravo koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšala stvari. Kasnije će vam se žaliti kako je zbog vas njen život u haosu, iako ga je zapravo sama stvorila. Voli da glumi žrtvu.

5. Lav
Lav je ludo strastven, ali najviše od svega, voli da bude glavni. On je spreman da se raspravlja do smrti tvrdeći da je u pravu, čak i kada je potpuno suprotno. Jedna stvar koju ipak treba poštovati je ta što je iskren u vezi svojih postupaka. To važi takođe i za situacije kada je totalno manipulativan. Stoji iza svojih postupaka i ne stidi se da kaže kako se oseća. Iz tog razloga, njegovi postupci su znatno opakiji i teški za dešifrovanje.