Zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete na poslovnom planu imati promene koje nisu očekivane, ali uspećete da se snađete u svemu tome. Vi ste dovitljivi i spremni da uvek nađete rešenje.

LJUBAV: Voljena osoba unosi tenziju u vaš odnos, svađe postaju svakodnevne i niste baš zadovoljni zbog toga. Moguće je da ćete imati manje trzavice i zbog nepoverenja.

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi pa biste mogli da budete skloni zdravstvenim problemima koji su vezani za urogenitalni trakt. Očekuje vas period u kojem bi trebali da se javite lekaru.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete imati probleme da jasno rastumačite neka naređenja koja ste dobili od nadređenih, plašite se da ne pogrešite u obavljanju posla. Sve što vam nije jasno- pitajte.

LJUBAV: Na ovom polju vas očekuje dobar odnos sa voljenom osobom pored koje nalazite mir i sigurnost. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom polju biti sasvim zadovoljni.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Povećajte unos vitamina, poštujte mere prevencije i vodite računa o sebi. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Volite da rizikujete a današnji dan bi po tom pitanju mogao da vam problematičan. Pazite se mogućih gubitaka kada je u pitanju polje posla. Izbegavajte važne odluke sada.

LJUBAV: Pred vama je nova prilika za poznanstvo koje će na vas ostaviti veoma jak utisak. Moguće je da ste spremni da postanete malo otvoreniji kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja bi mogla da vam budu osetljiva u narednom periodu. Nemojte da podižete težak teret. Odmarajte i nađite način da se opustite.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da će vam zarada polako krenuti na bolje od danas. Promene koje ste uveli konačno na neki način mogu da urode plodom.

LJUBAV: U odnosu sa bračnim partnerom nije sve onako kako biste želeli da bude. Nesuglasice su veoma česte pa možete da budete neraspoloženi zbog toga. Ipak, nije još sve izgubljeno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate veće probleme kada je u pitanju vaše zdravlje. Pred vama je faza u kojoj ćete biti u dobroj formi. Generalno ste zadovoljni sobom.

LAV

POSAO: Srećni ste jer ste za sada postigli sve ono što ste želeli. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da uživate. Na poslovnom polju vas ne očekuju bilo kakve veće brige.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam deluje kao neko ko vam je sličan po mnogim stvarima. Možete da očekujete da ćete uskoro imati šanse za zbližavanje sa njom.

ZDRAVLJE: Stomak vam je osetljiv, kao i probava. Povedite računa o svojoj ishrani. Izbegavajte teške namirnice koje se sporo vare. Izbegavaje i unos prezačinjene hrane.

DEVICA

POSAO: Povoljan je period za poslovne pregovore kao i za sklapanje novih poslova, potpisivanje ugovora i tome sl. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da je vaš partner pokazao osećanja koja je dugo krio u sebi. Sada imate priliku da sa njim ostvarite stabilniji i iskreniji odnos. Povoljan vam je dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nervoze. Potrudite se da nađete način da se izborite sa svakodnevnim stresom. Važno je da na neki način kanališete negativnu energiju.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Imate vrlo opušten dan tokom kojeg možete da očekujete dosta vremena za odmor i opuštanje. Posao vas neće zamarati danas. Ne opterećujte se previše sa bilo čim.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da razgovara sa vama o svemu što je muči ali vi delujete nekako hladno u komunikaciji sa njom. Moguće je da vam nije lako da pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Muči vas želudačna kiselina. Nije vam povoljan dan, pa danas možete da imate neke sitne smetnje i tegobe. Na vreme se oko svega što vas muči posavetujte sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete nova poslovna dešavanja koja će vam biti bitna za dalji razvoj događaja i proširenje posla. Spremni ste da uložite maksimum svoje energije u posao.

LJUBAV: Smeta vam ponašanje koje pokazuje vaš partner i smatrate da je u mnogim stvarima neumeren. Današnji dan vam donosi manje nesporazume i konflikte sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period u kojem biste na polju zdravlja mogli da budete nekako osetljivi. Potrudite se da povedete više računa o sebi. Izbegavajte bilo kakve rizike.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas dan u kojem će vam biti teško da definišete šta vas očekuje na ovom planu. Dosta toga je neizvesno. Ipak, važno je da sada pokažete dovoljno strpljenja.

LJUBAV: Osoba koja vam se udvara je neko koga poštujete ali niste sigurni da li gajite osećanja prema njoj. Moguće je da će vam trebati dosta vremena da odlučite da li želite nešto više.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivim očima su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati i neke promene po pitanju dioptrije. Posavetujte se sa vašim lekarom ako imate tegobe.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Povoljan je dan za nove planove kao i za poslove koji se bave statistikom. Proračuni vam danas idu od ruke. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Ne znate kako da reagujete u svađi sa voljenom osobom jer ovaj put vidite neku njenu stranu za koju niste znali ranije. Moguće je da vas plaši pomisao da je ne poznajete dovoljno dobro.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma kako biste potpomogli pravilan rad nervnog sistema. Izbegavajte stres, opuštajte se i meditirajte. Povediteračuna o svojoj smirenosti.

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste da pokažete svoje ambicije i da se na poslovnom planu maksimalno aktivirate kako biste napredovali. Povoljan dan je pred vama. Ostvarićete ciljeve.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete se maksimalno posvetiti partneru jer vam je važno da se vaš odnos poboljša. Možete da očekujete da će vaša veza krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kožom su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni aknama, mitiserima, iritacijama na koži. Posavetujte se sa dermatologom oko svega što vas muči.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete priliku da ostvarite značajniji uspeh koji će svi zapaziti. Posao vam je sada jako važan i spremni ste da se maksimalno posvetite karijeri.

LJUBAV: Uradićete ono što možete kako biste voljenoj osobi pokazali koliko vam je stalo do nje. Pred vama je period u kojem ćete želeti da budete sasvim iskreni sa partnerom.

ZDRAVLJE: Javite se lekaru radi kontrole. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje tegobe po pitanju zdravlja. Potrudite se da se pridržavate pravila zdravog života.