KRENUĆE VAM VODA NA USTA! Kuvar otkriva vrhunsku caku za najukusnije kobasice

Potrebno je da uradite samo jednu stvar, kako biste napravili savršeno jelo.

Kobasice
Kobasice, Foto: Profimedia

Šef i kulinarski bloger Martin King, poznat pod imenom "The Why Chef", tvrdi da mnogi greše prilikom pripreme kobasica. Bilo da ih kuvate, pržite ili pečete na roštilju, važno je da pripazite na ključnu stvar.

Napravite supu koja leči upale, poboljšava pamćenje i čisti toksine!

Umesto da ih kuvate ili pečete na visokoj temperaturi, tvrdi ovaj kuvar, kobasice bi trebalo da se zagrevaju polako. Prema Kingu, savršene kobasice trebalo bi da se pripremaju najmanje 30 minuta.

Napravite najjeftiniji starinski kolač!

"Duže kuvanje na manjoj temperaturi dovoljno će da ih skuva, a opet će se omogućiti da se masnoća otopi i karamelizuje", ističe King. Takođe, prema Kingovoj preporuci, kobasice bi trebalo pripremati u tiganju s maslacem, piše Večernji.hr.

  • Korisnik: Dejan
    29/01/2018 - 16:50
    Ne zna King kakve su nekada bile kobasice.I to one najobičnije,srpske. Kakva Nemačka i ostala boranija. Danas tehnolozi guraju sve i svašta.Neka gospodin King proba da napravi kobasicu na roštilju kupljenu u Srbiji. Plakao bi od muke
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

                            

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi