Matora i Anita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora juče se odlučila na šokantan potez, kada je na silu pokušala da skine tetovažu koja je nastala na dan venčanja sa Anitom Stanojlović. 

Sinoć je u toku emisije stiglo pitanje vezano za njen postupak, koji je ona javno objasnila, pa u sve umešala i bivšu devojku Sanju Stanković. 

- Šta ti toliko smeta tetovaža pa hoćeš na silu da je skineš?! Neka je, da te podseća na sve ovo - glasilo je pitanje koje je pročitao Milan.

Nisam htela da je skinem skroz, pokazala sam Vanji u jednom trenutku, imala sam želju da precrtam... Nikada Sanjinu tetovažu ne bih sklonila, ni od jedne bivše devojke ne bih sklonila, ali ovu hoću. Nervira me što gledam u to - priznala je Tomićeva.

- Anita, je l' si znala da je htela na silu da skloni tetovažu posvećenu tebi? - pitao je voditelj.

- Meni je jedna osoba rekla, zanimalo me je zašto je to uradila...Ne intresuje me, neću da ispada da se brinem, neka skine, ja moju neću skinuti - odgovorila je Anita.

- Što si mene terala da skinem Sanjinu tetovažu? - pobesnela je Matora.

- Pa dobro, da si mi rekla da skinem tetovažu od Stefana, ja bih skinula. Meni je tvoja smetala, tebi moja nije - dodala je Anita.

- Zamisli dokle to ide, to ludilo mozga, istetoviraš tetovažu za nekoga koga ne voliš?! Ova devojka je totalno poludela, ozbiljno si obolela osoba - rekla je Matora, a Anita je imala zanimljiv predlog:

- Ma radi šta hoćeš, ne zanima me. Uradiću zadatak ako hoćeš da dođu da ti skinu tetovažu, ako toliko hoćeš da je skineš - predložila je Stanojlovićeva.

- Vidi ti ovo, je**m li ti mamu u pi**u ja - rekla je Matora.

Podsetimo, Anita danima unazad juri za cimerom Anđelom Rankovićem, gde je i javno priznala emocije prema njemu, a juče se desio i njihov prvi poljubac. 

Naime, oni su pokušali da se sakriju u šteku, međutim, kamera je snimila svaki njivoh korak. 

Mnogi smatraju da je Anita samo Anđelova rijaliti igra, gde priče podgreva i sam Ranković svojim razgovorom sa cimerima. 

Upravo je Anđelo u razgovoru sa Đedovićem otkrio svoje planove u rijalitiju, gde mu je šapnuo da će se u rijalitiju ponašati kao što živi napolju. 

- Razmišljam se da živim ovde život kao što ga živim napolju. Znači, k***anje na maks - kazao je Anđelo, koji, po svemu sudeći, ne želi da se upusti u vezu ni sa Anitom, ni sa Majom, već da menja partnerke na poznatom imanju u Šimanovcima.

Podsetimo, Anita je u otvorenom razgovoru sa Darkom priznala da joj se cimer sve više dopada, a potom i istakla da nije sigurna u svoja osećanja prema njemu.

- Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je. U nekim trenucima razmišljam da nije inat, a opet mi daje neke signale. Verujem da mi muškarci pričaju iz kompleksa prema njemu da sam mu inat. On je ušao i poremetio sve. Fizički je skroz kako treba, ali taj pogled i osmeh. Pogledom mi kaže sve što ne može rečima. Nije on kao ja, ja sam napadnija, ali mi pogledom kaže - rekla je Anita.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading