Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora, juče je napustila Elitu, kako bi prisustvovala sahrani svog ujaka.

Matora se skrhana bolom vratila u Belu kuću u toku dana, a sinoć je kod voditelja Darka Tanasijevića otkrila kako se oseća.

- Nisam dobro i nije dobro Darko ništa. Taman se malo dignem i onda ovo - plakala je Matora.

Potom je Matora prokomentarisala vezu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića:

- Tako je radila i sa mnom, daleko im lepa kuća. Borila sam se sa vetrenjačama. Sve i da je tako, da ja radim to što oni kažu, zašto imaš potrebu da ispričaš šta ispričaš i da nastaviš da pljuješ po meni?! Sto posto Anita je ispričala sve Anđelu, Anđelo njoj, imaju tačno tako: "Slobodno pričaj...". Anđelove odbrane su tri puta pale u vodu, jer ga je Anita demantovala. Zahvaliću se Sanji Stanković što mojim roditeljima i prijateljima čestita sve. Da se ja pravdam, da ja govorim...Kao što je Anđelo Ranković ponovio da me poznaje, poznajem i ja Anđela Rankovića, ali ja o njemu neću pričati...Može slobodno da navede ljude poimence koga sam izdala i povredila, jer on meni nije dao. Neka mi da imenom i prezimenom. Čovek mi priča da je prešao u drugi lokal, a ti si sada našao da otvoriš oči za mene i Teodoru Džehverović, pa si poslušao mišljenje onog kog poštuješ, nije Lepi Mića, a kao nećeš da čuje javnost i učesnici. Kune se u Alekseja i laže - rekla je Matora.

Podsetimo, poznato je da je Matora mnogo vezana za porodicu, tako da je ovaj dan za nju vrlo težak.

Ona je i svoje roditelje ostavila vrlo uspaničeno, zbog njihovog zdravstvenog stanja, tako da ju je ova tragedija sigurno dodatno poljuljala.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading