Prva grupa ulazi u Zadrugu
Foto: Alo/Printscreen

Učesnice Elite Jovana Tomić Matora i Milena Kačavenda osmislile su plan da organizuju sahranu na imanju u Šimanovcima. 

Dok Matora želi da sahrani burmu sa venčanja sa Anitom Stanojlović, Kuma je sve šokirala željom da želi ukopati već pokojnog verenika, koji je po svemu sudeći živ ipak, ali ona želi da zna gde će mu biti grob. 

Milena i Matora dogovorile su se oko svih detalja, a u sve se umešala i Miljana, koja je istakla da želi sahraniti Lazara Čolića Zolu. 

Biće organizovan Elitini pogreb, svi ste u crnom, a onda ćemo sahraniti moje burme, moj telefon, moje slike - rekla je Matora.

Ma nemoj. Ja moram da sahranim verenika, da znam gde mu je grob - dodala je Milena.

Posle toga napravimo žurku, da iskreširamo za Prijovićku - rekla je Matora.

- Obavezno Đani familija - dodala je Milena.

Možda vam se i ja pridružim da sahranim Zolu - dodala je Miljana.

Ovo će sigurno biti vrlo propraćena situaciju u rijalitiju ,,Elita 7" budući da se dosta spekulisalo oko Kačavendinog famoznog navodno pokojnog verenika, sa kojim je imala ljubav preko žice, o čemu je ona ranije po ulasku u rijaliti vrlo otvoreno govorila. 

- Da ti kažem, to je bila jedna od priča pred sam ulazak. Pre svega da se zna da osim pripreme vezane za fotografiju i sekvenci isečenih iz audio poziva, bila je tu i priča verenik koja je bila vezana za lavice. Čudi me da mi do sad niste postavili to pitanje. Ana Ćurčić je u Zadruzi dobila čestitku od mame gde je bilo p.s. Milena se udaje. Na kraju cele balade Ana kada je izašla verenik nije više ni postojao. Što se verenika tiče, čovek koji se pojavio bio je nebitan medijima jer nisam bila javna ličnost. Pojavio se početkom februara, 14. On ne živi u Srbiji, živeo je u Austriji, priča filmska kao što je i moj život. Ana je bila predviđena za kumu. Prvi put smo zakazali venčanje u Beogradu na Đurđevdan i to su najbliži znali. Kako je došlo do odlaganja, sva slavlja su odgođena do daljnjeg i čekao se dalji termin, a on je ubrzo nakon toga nastradao u saobraćajnoj nesreći u Austriji 11. maja ili 15. Taj dečko je i mlađi bio. Tu priču su forsirale lavice jer Ana nije bila prisutna ni kad sam ga upoznala ni kad se to desilo. Poenta je po mom mišljenju bila da me diskredituju kao osobu. Jako bih volela ako se povampiro da ga javno i predstave - rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading