Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora ne zna da se nalazi na lokalnoj poternici u Nemačkoj dok boravi u rijalitiju. 

Naime, nju je njen najbolji drug, sa kojim se družila pre nekoliko godina, navodno uvukao u krivično delo pljačke koja se dogodila pre nekoliko meseci, saznaje "Scandal". 

Naime, njih dvoje su se družili, Matora je često posećivala njega u Nemačkoj, gde on živi.

Međutim, dečko je opljačkao banku i zbog toga završio u zatvoru, a kao saučesnika u izjavi, kako prenose domaći mediji, koju je dao policiji je naveo baš nju. Kako je ostavio svoju adresu i rekao da je ona u to vreme boravila kod njega, nju nisu mogli da pronađu i da joj uruče poziv za saslušanje. Zbog svega toga raspisana je i lokalna poternica za njom, jer on nije naveo da je ona direktni izvršilac pljačke, već da je sa njim učestvovala i organizovala sakrivanje plena i sve ostalo.

Prilikom njegovog hapšenja nije pronađen nikakav novac niti bilo šta što bi ga povezivalo sa tim, ali je zato on rekao da je ona uključena u to. Zbog saučešništva, sada je sud traži dok je on u zatvoru. To bi značilo ukoliko bi Matora posle rijalitija krenula put Nemačke, mogla bi da bude privedena na bilo kom graničnom prelazu, pišu domaći mediji. 

Istina da ne postoji za njom raspisana Interpolova poternica, ali privođenje radi saslušanja moglo bi da se dogodi prilikom ulaska na bilo koju tačku Šengen zone, gde je trenutno raspisana potraga za njom.

Kako "Scandal!" dalje saznaje, ono što je Matora izlazila iz rijalitija i dala punomoćje advokatu, odnosilo se i na taj predmet. Naime, ona je tada saznala da za njom tragaju i da bi mogla da ima veliki problem ukoliko se ne bude pojavila i dala iskaz u kakvoj je vezi sa dečkom koji je uhapšen i zbog čega je ona uopšte dovedena u celi problem.

Momak nije mogao da dokaže da je Jovana u periodu izvršenja krivičnog dela bila u EU. Lako je dokazivo da je ona većinu vremena u poslednjih nekoliko godina provodila u rijalitiju. Kažu da je on zbog toga i naveo nju, misleći da će sebi da umanji kaznu, ne znajući da će njoj da natovari problem da ne može da uđe u EU, a da je ne privedu. Ona se nada da, pošto nema nikakve veze sa tim, da će uspeti da dokaže da nikakav problem ne postoji i da ona ne može krivično da odgovara za ono što joj se stavlja na teret. 

Teško da on može da ima bilo koji dokaz, pošto ona sigurno nije bila tamo kada se pljačka desila. Kažu da je sve bilo onda dok se ona venčavala u Crnoj Gori, Matora sada može samo da kulira. To će tek moći da reši kad bude izašla iz rijalitija i tada će se znati šta je i kako je.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading