Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora obeležavala je slavu, na kojoj se nije pojavila njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović, kao ni Anđelo Ranković.

Anita je u jednom trenutku otišla do hotela, kako bi proverila šta radi Matora. Anđelo Ranković je otišao u izolaciju, pa zadremao, a Anita je iskoristila priliku da se iskrade i poseti hotel, gde trenutno boravi Marko Đedović, upravo sa Matorom.

Anita je polako šetala do hotela, pa pogledala kroz prozor i razočarala se, jer je shvatila da Matora i dalje uživa u Dubiozi sa prijateljima.

Pokušavala je da vidi suprugu, ali tako da Anđelo ne sazna za to, pa je pitanje kako će Ranković reagovati, kada bude saznao za ono što mu je Anita uradila iza leđa. Čini se da Anita i dalje nije emotivno raščistila sa Tomićevom, pa je i dalje "čačka" šta ona radi i kako provodi vreme bez nje.

- Nisi više nezrela klinka, jednom u životu sažvaći ego, sujetu i komplekse i kreni dalje. Ovaj put te je Bog spasio na vreme - pročitala je Matora čestitke od podrške.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

07.01.2024 16:19

Amina, uhvaćena si ti u sopstvenom ludilu. Batali se ti novinarstva i škrabanja dok nisi poludela skroz.