matora i anita
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Jovana Tomić Matora odlučila je da iznenadi svoju verenicu Anitu Stanojlović tako što je zakupila celu bioskopsku salu za njih dve.

Matora nije štedela ni dinara kako bi Aniti Stanojlović priuštila ovo iznenađenje.

- Evo ljubavi, da vidiš šta sam uradila za tebe. Zakupila sam celu bioskopsku salu, ovo je iznenađenje - poručila je Matora, dok je Anita sve vreme skakala od sreće.

Podsetimo, bivše zadrugarke i sadašnje partnerke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović ne razdvajaju se od kako su izašle iz rijalitija, a za samo nekoliko dana njih dve staće na ludi kamen.

One su sada otkrile detalje venčanja, a obzirom da su im neki od fanova su im zamerili što je venčanje u Crnoj Gori, Jovana je oslušila da sve pojasni.

- Biće pozvani svi na svadbu u Beogradu, polako. Verujte mi ljudi, polako samo, ovo sada će biti baš sa ljudima koje viđam svaki dan i koji su mi najbnliži. Pa znate da ja nisam u tom fazonu, kad bude u Beogradu ima da puca! Kada bih vam rekla koliko plaćam svadbu, svi bi trebalo da dođete. Dete će biti sa nama! - govorila je Matora.

Matora je otkrila i šta će nositi na svom najlepšem danu.

- Žao mi je što sam se ugojila, jer odelo mi stoji lepo ali sam mngo debela. Bata Spasojević mi radi odelo i sada idem na korekcije, baš sam preterala... - izjavila je Matora.

- Uh medeni mesec... Pa volela bih da odemo negde da uživamo! Znate, nas dve se svađamo oko gluposti. Ne znate koliko ona mene voli, juče mi je ljubila stomačinu i smejala mi se... - požalila se Jovana, pa otkrila koja imena za decu najviše voli.

- Volela sam Aleksej, pa evo sada sam i dobila Alekseja. Volim čudna imena, Ares, Grid, Tadija je lepo... Anita i ja smo se dogovorile da ja budem trudna pa taman da budemo spremne - govorila je Tomićeva.

- Nama će se dete zvati Todor ili Nikolaj. Sviđa mi se Nilša, Jakša... - ubacila se Anita.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading