"ŽELELA SAM SA NJOM OZBILJNO, ALI ONA JE IZABRALA DRUGU" Lom u Zadruzi zbog Matorinih devojaka, Anita i Šarmen se bore za njenu ljubav!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Drvo mudrosti je nakon razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom i Slađom Lazić, pozvalo je Anitu Stanojlović kako bi sa njom porazgovaralo.

-Pričaj mi šta se to dešava ovih dana kod tebe - reklo je Drvo.

-Kod mene ta svađa s Jovanom, kraj naše komunikacije. Ne sećam oko čega smo se posvađale, ali ta moja histerična reakcija kada sam uzela da bacam njene i stvari od Šarmen. Sada kada shvatam da je kraj, meni je sve teže. Volela bih da je imam kao drugaricu, ali ne znam kako je moguće. Fali mi dete, fali mi porodica. Znam kako sam se uprljala ovde, ali me posle to košta. Trudim se već tri dana, nadam se da će mi uspeti do kraja - rekla je Anita.

-Čime te je Jovana povredila - pitalo je Drvo.

-Flertuje s Šarmen, dok sam ja njoj posvećena sto posto. Bukvalno na svaki način pokušavam da pridobijem njenu ljubav, ali mi nijednom nije uzvratila. Za stolom mi je rekla da sam dro*a raspala, posle mi je rekla da je sprdnja. Na žurki smo se Šarmen, Jovana i ja šalile, ali sam videla da je đavo odneo šalu i videla sam da me ne gleda kao devojku sa kojom bi nešto ozbiljno, želela bi da ima više nas pored nje. Videla sam da nećemo stupiti u vezu do kraja i možda su zbog toga krenule svađe između nas dve. Videla sam realnost. S obzirom da nemam samopouzdanje, mislim da zaslužuje devojku pored nje koja će biti elokventnija i uspešnija, ja ne mogu da je ispratim u ovom trenutku. Ja sam nju zavolela na svaki mogući način, nisam ni slutila da ću ovde da zavolim ženu i da ću imati bilo kakav kontakt s ženom. Sve se svodi na utorak, a meni to nije utorak. Neću se previše nadati da se ne bih razočarala - rekla je Anita.

ISTRGLA SE IZ KANDŽI LJUBOMORE Zvezdan šokiran Anđelinom odlukom, pa joj naredio šta da uradi, ali ovakvu reakciju Đuričićeve nije očekivao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading