Žarko Laušević
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ispraćaj za kremaciju legendarnog glumca Žarka Lauševića održan je pre dva dana na Novom groblju. 

Laušević je na večni počinak ispraćen uz govor kolege Nebojše Dugalića, ali i pesmu iz serije "Sivi dom". Ova rola mu je donela veliku slavu, a pesma je "Sve što želim u ovom trenutku (Neću plakati)" koju izvodi beogradska grupa Far.

Veliku pažnju privukla je fotografija koju je porodica izabrala da stoji ispred kovčega. 

Ovo je bio jedini Žarkov prikaz na sahrani, budući da umrlica nije bila istaknuta. Na pomenutoj slici Laušević drži cigaretu u ruci i ima zamišljen pogled, a može se reći da je to najverodostojnija slika njega u stvarnom životu.

Pomenuta slika nalazi se i u knjizi "Godina prođe dan nikad" u kojoj je Žarko opisao svoju tragediju, a vezuje se za kultnu seriju.

Ova serija predstavljala je odskočnu dasku za Lauševića, koji je nakon nje počeo da dobija i velike uloge i obeležila mu je karijeru.

Podsetimo, na ispraćaju za kremaciju Žarka Lauševića nije služeno opelo, a kako saznajemo, ovaj verski obred nije održan na zahtev porodice glumca. Protokol ispraćaja na kremaciju dozvoljava porodici da sama odluči da li će biti opela ili ne.

@alo_portal Muzika i plač u kapeli na poslednjem ispraćaju Žarka Lauševića! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #zarkolausevic #fyp ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading