Žarko Laušević
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Legendarni glumac Žarko Laušević kremiran je juče na Novom groblju uz prisustvo velikog broja prijatelja, porodice, ali i kolega.

Suze i jecaji prelamali su se kapelom dok su Lauševe omiljene pesme sve vreme svirale, a njegova porodica je, jedva držeći se na nogama, primala saučešća od mnogobrojnih ljudi koji su došli da odaju poslednju počast legendi glumišta.

@alo_portal Žarkova udovica jeca dok je grle prijatelji: Bolne scene u kapeli na Novom groblju! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #zarkolausevic #foryou ♬ original sound - Alo_portal

Žarkova supruga Anita, potpuno skrhana, jedva je stajala na nogama, a naši reporteri koji su se zatekli u kapeli u tom trenutku, videli su glumčevu suprugu koju grle prijatelji i koja se jedva drži od bola i tuge.

Porodica se, nakon što je završen ispraćaj, zaputila ka automobilima koji su ih čekali, a otišli su u nepoznatom pravcu.

Glumci su za svog velikog prijatelja i kolegu nosili bele i crvene ruže. Mnogi misle da je to simbolika za njegovu ulogu Petra u filmu "Oficir sa ružom" u kojem je u vek nosio dve ruže, jednu za Ljiljanu, drugu za Matildu.

Za tu ulogu, Laušević je dobio Zlatnu Arenu u Puli 1987. godine.

Laušević je na večni počinak ispraćen uz govor kolege Nebojše Dugalića, ali i pesmu iz "Sivog doma" "Sve što želim u ovom trenutku".

Podsetimo, Žarko Laušević preminuo je 15. novembra nakon teške i kraće bolesti. Imao je 63 godine.

Ekipa portala Alo! nalazila se na samom događaju, a kao što možete videti i na fotografijama iznad, u javnosti su se prvi put pojavili i naslednici Žarka Lauševića, koji se do sada nikada nisu eksponirali.

@alo_portal Muzika i plač u kapeli na poslednjem ispraćaju Žarka Lauševića! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #zarkolausevic #fyp ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading