Žarko
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Nedavno preminuli glumac Žarko Laušević decenijama je bio u vrlo bliskom odnosu sa rediteljem Milanom Karadžićem koji je sada opisao kako su izgledali glumčevi poslednji trenuci.

Milan je istakao da su Žarkova deca, Dušan i Asja, došli iz Amerike kako bi bili uz oca. 

- Dolazila su deca. Kada je prvi put bio u bolnici Duka i Asja su došli iz Čikaga i bili tu petnaestak dana dok mu je baš bilo loše. Kada mu je bilo bolje i kada je izašao, onda su se oni vratili svojim poslovima i obavezama u Americi. I pre neko veče, kada je on preminuo, mi smo sedeli kod njega u stanu i oni su se baš tada vratili iz Amerike. Oni su neke poslednje njegove životne trenutke proveli sa njim. Bdili su nad njim, bili su tu. To je trajalo. Oni su morali da se vrate. Sve je to sudbina, život. Bilo je dirljivo koliko su ga voleli i koliko je on bio posvećen i brinuo o njima - rekao je Karadžić za "Super TV".

Podsetimo, na ispraćaju za kremaciju Žarka Lauševića nije služeno opelo, a kako saznajemo, ovaj verski obred nije održan na zahtev porodice glumca. Protokol ispraćaja na kremaciju dozvoljava porodici da sama odluči da li će biti opela ili ne.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading