Alo/J.J. SEVNULA GOLA ZADNJICA! Gruja i Mima u zanosu strasti, zadrugarka pokazala previše, pojavio se snimak! (VIDEO) 10:33 Vip 2
Alo/A.J. UVERAVAO JE DA NEMA PROBLEM SA KAMATAŠIMA! Gruja optužio suprugu da je sve izmislila iz revolta, pa priznao i ovo! 17:25 Vip 1
Alo/A.J. MINA VRBAŠKI OSULA PO ZADRUGARIMA! Prozivala bivše momke i njihove sadašnje devojke, pa otkrila i koji je zadrugar u dugovima! 17:09 Vip 0
Alo/K.G. HOĆE DA GA OSVESTI! Ana na sve načine pokušala da objasni Gruji da treba da se kloni Mime, a njegova rekacija je šokantna! 20:40 Vip 1
Alo/K.G. OSULA RAFAL PO ZADRUGARIMA! Sanja Grujić podelila mali budžet, pa izrešetala cimere surovim komentarima, a evo ko je bio na spisku! 18:55 Vip 0
Pink/Alo/J.J. OVAKO JE NISAM VASPITAO! Otac Mime Šarac osudio svoju ćerku zbog ponašanja pred kamerama! 16:10 Vip 0
Alo/A.M. OSTAVIO SI ŽENU I DECU U KREDITIMA! Anđela osula rafalnu paljbu po Gruji, udarila najniže! 15:05 Vip 0
Alo/Đ.M. UTRIPOVAO SI SLOBU RADANOVIĆA! Neviđeni haos u Beloj kući, Gruja zbog javne preljube stavljen na stub srama, morao da se umeša i Đedović! 14:47 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOGU DA KONTROLIŠU STRASTI! Oženjeni Gruja ponovo u krevetu sa ljubavnicom, Mima napokon priznala svoja osećanja prema njemu! 09:44 Vip 0
Alo/K.G. NOVA ROMANSA NA POMOLU? Mima i Sandi se osamili u pušioni, pa komentarisali Gruju, a onda se dotakli i njihovog odnosa 11:01 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK PRIZNANJE! Gruja otkrio kako se oseća nakon što je dobio papire, pa otkrio da Mima nosi prsten bivšeg dečka! 10:14 Vip 0
Pink/Alo/J.J. ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! Grujin kolega prvi put otkrio pikanterije sa zajedničkih svirki, problemima sa kockom i supruzi Liljani! 21:10 Vip 0
Alo/Đ.M. NE PRATIM NJEGOVE SUZE! Oglasila se supruga Nikole Grujića nakon što mu je preko advokata poslala papire u Zadrugu! 07:12 Vip 0
Alo/J.J. JA NE ZASLIŽUJEM TAKO DOBRU PORODICU! Gruju stiglo pokajanje: Kao da to nisam bio ja! 15:24 Vip 0
Alo/Đ.M. GRUJI STIGLI PAPIRI ZA RAZVOD BRAKA!? Zadrugara nakon javne preljube šutnula žena!? 14:19 Vip 0
Alo/K.G. BLAM, BLAM, BLAM! Darko razotkrio Mimu i Sandija šta su radili, Gruja kada je čuo propao u zemlju do sramote! 12:55 Vip 0
Alo/J.J: PREKID PRIJATELJSTVA OVA DVA ZADRUGARA! Gruja stavio tačku na odnos sa Mimom, pa progovorio o bivšem drugu! 17:05 Vip 0
Alo/K.G. NJIHOVO SUOČAVANJE SU SVI ČEKALI! Gruja i Sandi zakopali ratne sekire, pa zajedničkim snagama Mimu žestoko popljuvali! 14:17 Vip 0
Alo/J.M. GRUJINA ŽENA U DOSLUHU SA PORODICOM LJUBAVNICE! Ljiljana Grujić i dalje čeka supruga, a sumnja se da je i ona deo rijaliti igre! 14:52 Vip 0
Alo/A.M. NE SKIDA POGLED SA LJUBAVNICE! Gruja opsednuto prati svaki Mimin korak, da li je doneo odluku?! 16:38 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26