Alo/J.M. PONOVO OPLEO PO ZADRUGARKAMA! Stefan Mihić brutalno isprozivao ove učesnice Zadruge, nije birao reči, a upleo i prostituciju! 14:50 Vip 0
Alo/K.G. SRAMNO! Zadrugari brutalno osudili Gruju jer su mu bitniji pregledi na pesmi, nego žena! 12:36 Vip 0
Alo/K.G. NA STUBU SRAMA! Mimu brutalno osudili zbog Gruje, a ona konačno otkrila pravi razlog zašto više nije sa njim! 08:11 Vip 0
Alo/K.G. NAMERNO NAVODI DA SE POMISLI DA SAM JA! Dalila se pronašla u Carevom opisivanju, zadrugari imali podeljeno mišljenje, a evo o kome je reč! 18:00 Vip 0
Republika/Alo/K.G. POZVAO SVOG ADVOKATA! Gruja i Fran se ne smiruju, rešili da se obračunaju, pa Nikola zapretio tužbom! 23:00 Vip 0
Alo/K.G. RASPADAM SE, SVE SAM OSTAVIO ZBOG NJE! Gruja kukao zadrugarima da mu je Mima slomila srce! 21:55 Vip 0
Alo/K.G. FRAN KAŽNJEN NAKON BRUTALNOG NAPADA NA GRUJU! Veliki šef doneo odluku, a evo kakve posledice će snositi! 21:52 Vip 0
Alo/K.G. NEVIĐENI HAOS! Gruja napao Frana, pa nasrnuo na Karića, obezbeđenje odmah uletelo, a onda je Dejan brutalno izvređao Taru! 20:35 Vip 0
Alo/K.G. KONAČNO PROGOVORILA! Mima otkrila nepoznate detalje se*sa sa oženjenim Grujom, pa priznala: Da odgovara mi! 12:40 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE OBELODANJENO DA SU IMALI ODNOSE! Grujina žena slomljena zbog haosa u rijalitiju, jedva smogla snage da progovori, pa spomenula i decu! 11:25 Vip 0
Alo/K.G. OCRNILI GA UKUĆANI! Gruja na stubu srama zbog svog ponašanja, nije mogao da pobije njihove argumente! 18:27 Vip 0
Alo/D.S. POKAJAO SE ZBOG SVEGA Gruja slomljen jer nije dobio čestitku od ćerke, shvatio težinu svojih dela?! 20:09 Vip 0
Alo/D.S. SKANDAL! Mima i Gruja prvom vrelom akcijom ozvaničili vezu, zadrugarka učinila sve da pevač zaboravi da ima suprugu! 07:49 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 0