Alo/K.G. NJIHOV IZBOR SVE GOVORI! Gruja, Marijana i Bebica žele da se reše svoje konkurencije! 23:00 Vip 0
Alo/J.M. OGLASILA SE GRUJINA ŽENA! Poručila mu je samo jedno ne želeći da dublje komentariše odnos svog muža i njegove ljubavnice! 20:38 Vip 0
Alo/J.M. EVO KOGA JE GRUJINA LJUBAVNICA NAVELA KAO SVOJU ZAŠTITU! Ponovo šokovi za crnim stolom! 17:40 Vip 0
Alo/A.M. RASPADAM SE, A NJU BOLI UVO! Ša ne može da se sastavi nakon Tarine diskvalifikacije, opleo po bivšoj! 21:25 Vip 0
Alo/K.G. TA ŽENA AKO ME STVARNO ČEKA... Gruja pokušao da napravi Mimu ljubomorno preko žene, ona ga spustila nikad žešće! 13:51 Vip 0
Alo/K.G. VOLIM ŠTO MI SE GADIŠ! Gruja popljuvao Mimino ponašanje, a njena reakcija je totalni hit! 13:02 Vip 0
Alo/K.G. IZGOREĆE OD LJUBOMORE! Dino ponovo počeo da se mota oko Mime, Gruja će poludeti kada sazna! 10:22 Vip 0
Alo/K.G. NIJE ODRŽAO REČ! Car prekinuo dijetu, pa pokazao kulinarske sposobnosti, a evo ko se najviše oduševio tome! 23:25 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK OBRT! Nakon ruže i medveda Gruja napao Mimu i to zbog ove zadrugarke, ona mu žestoko odbrusila! 20:31 Vip 0
Alo/K.G. ZAJEDNO ILI IPAK NE?! Gruja konačno dobio dugoočekivani poklon za Mimu, ona mu se zahvalila poljupcem, a evo i gde! 19:16 Vip 0
Alo/J.M. GRUJA FLERTOVAO I SA DRUGIM DEVOJKAMA?! Janjuš i Miki obelodanili sa kojim se devojkama zadrugar dopisivao! 13:52 Vip 0
Alo/J.M. BANE ČOLAK KVALITETNO OPLEO PO BIVŠIM CIMERIMA! Evo šta je rekao za Ša, Gruju i kakav je kraj prognozirao Dejanu i Dalili! 13:15 Vip 1
Pink/Alo/K.G. ŠOK! Oglasila se Grujina supruga nakon što joj je napisao pesmu, pa progovorila o njihovom odnosu! 21:59 Vip 1
Alo/K.G. ŠOKIRAO ODGOVOROM! Sandi stavio Gruju na vruću stolicu pa ga pitao da li se pomirio sa Mimom, a onda žestoko opleo po njoj! 21:20 Vip 0
Alo/K.G. ŠOKANTNO! Mima priznala da je u opet u vezi sa Grujom, da bi dobila veći budžet, Ša ostao u neverici! 16:38 Vip 0
Premijera/Alo/J.M. OGLASILA SE GRUJINA SESTRA! Razočarana u njega, poručila mu je da ga žena čeka, ali ovaj detalj je posebno iznenađujuć! 17:19 Vip 0
Alo/K.G. I POSLE SVEGA, NE ODUSTAJE OD NJE! Gruja čim je oči otvorio šaputao Mimi na uvo, a njena reakcija šokirala sve! 15:22 Vip 0
Alo/K.G. OBRAZ ĐON! Gruja nakon svih skandala napisao pesmu svojoj supruzi, pa joj se obratio ovim emotivnim rečima 21:00 Vip 0
Alo/J.M. MIMA BI DA BUDE LUNA! Cimeri misle da Mima kopira svaki njen korak, a Gruja joj poručio ovo! 19:47 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26