Alo/K.G. EMOCIJE NISU GREŠKA, BILE SU PROTIV MOJE VOLJE! Gruja sve šokirao svojim izlaganjem, Karić i Janjuš ga isterali iz radija! 16:34 Vip 0
Alo/J.M. ZGADILA MU SE! Gruja prvi put otvorio dušu, pa priznao sve o Mimi, najviše ga je mučila jedna stvar! 15:41 Vip 0
Alo/J.M. PATI ZBOG LJUBAVNICE! Gruja nakon svađe sa Mimom očajan, ne može bez nje, plakao u Rajskom vrtu, pa joj poručio ovo! 13:55 Vip 0
ALo/K.S. GRUJA BEŽI IZ ZADRUGE! Nakon brojnih skandala sa ljubavnicom rešio da beži preko ograde, zadrugari pokušavali da ga zaustave (VIDEO) 10:12 Vip 1
Alo/K.S DOSTA MI JE, TI SI BOLESNIK I PSIHOPATA! Mima brutalno napala Gruju, davila ga i gurala u garderoberu, zadrugari u šoku! 08:09 Vip 0
Alo/J.M. PEVAČA ŽENA ČEKA KOD KUĆE, A ON U KREVETU SA ŠVALERKOM! Gruja je zaslepljen njom, a evo šta radi naočigled svih cimera! 17:30 Vip 0
Alo/J.M. OGLASILA SE GRUJINA ŽENA! Poručila mu da ga čeka i da je tu za njega, a ljubavnici rekla samo jedno! 18:43 Vip 0
Alo/K.G. SVE SE OKRENULO! Mima na stubu srama zbog tajnih šifri, Gruja otkrio da li bi opet bio sa njom u vezi! 17:49 Vip 0
Alo/I.G. REŠIO DA SKRENE MISLI! Gruja nakon što mu je proradila savest, odlučio da uradi nešto korisno! 21:33 Vip 0
Alo/J.M. ŠTA MOŽE DA BUDE BOLJE OD ONE LJUBAVI KOJU SMO IMALI?! Oženjeni Gruja se oseća nesrećno i želi iskupljenje, evo kome se požalio! 16:48 Vip 0
Alo/K.G. ONA MANIPULIŠE! Đedović otkrio Nenadu šta mu je Tara rekla pre haosa koji je sinoć izbio, sada je sve jasno! 13:52 Vip 0
Alo/K.G. ONA JE TAKAV PROFIL DEVOJKE! Mima morala da bira između ljubavi i flerta, pa je Gruja žestoko spustio! 23:03 Vip 0
Alo/J.M. GRUJA PRESEKAO! Stavio tačku na odnos sa Mimom, a za njihovu vezu je rekao da je bolesna! 20:20 Vip 0
Alo/K.G. KARAMBOL U BELOJ KUĆI! Mima nasrnula na Irmu, hitno prekinuta podela budžeta, zadrugari ne mogu da ih razdvoje! 17:11 Vip 0
Alo/K.G. NIJE ŠTEDEO NIKOGA! Car brutalno prozvao sebe, Dalilu i Dejana, a ovog zadrugara je isključio jer se najviše pogubio! 15:23 Vip 0
Alo/K.G. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Gruja danas poklanja svu svoju pažnju ovoj zadrugarki, Mima pala u zaborav! 14:30 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.S. OGLASILA SE GRUJINA ŽENA NAKON VESTI O MIMINOJ TRUDNOĆI! Ljiljana šokirala izjavom, a ovo je poručila suprugu i njegovoj ljubavnici! 13:41 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK! Zadrugari brutalno osudili Gruju jer ne želi da prizna emocije prema Mimi, a onda je ona progovorila o njihovom poljupcu! 09:16 Vip 0
Alo/K.G. ŽELI DA JOJ POKLONI VELIKOG PLIŠANOG MEDU! Gruja otkrio kako se oseća posle poljupca sa Mimom i da li postoji mogućnost za drugu šansu! 13:32 Vip 0
Srbija Danas/Alo/K.G. SVE VREME JE DRŽI U KAVEZU! Gruja ucenjuje Mimu i preti joj da će otkriti njenu istinu pred svima! 13:42 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26