Alo/A.M. RAZVEO SAM SE OD ŽENE, NE OD DECE Gruja progovorio o svojim greškama, pa priznao kakav je otac, Anđela mu sve sasula u lice 19:06 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK Sanja Grujić uletela i prekinula emisiju, pa sasula Mimi sve u facu, a onda se javno poljubila sa njim 18:10 Vip 2
Alo/Đ.M. DOŽIVEO POMRAČENJE Gruja saznao od Anđela šta se desilo između njega i Mime, nastao opšti haos na imanju 10:06 Vip 0
Alo/J.J. TRESE SE BELA KUĆA Mima i Gruja sve probleme rešavaju žestokom akcijom u punoj sobi (VIDEO) 22:54 Vip 1
Alo/J.J. MNOGO MI JE TEŠKO Gruja se trudi da objasni Mimi kako se oseća nakon njenog vaćarenja sa Zolom 20:40 Vip 0
Alo/J.J. ONA ZNA DA BUDE BAHATA I BEZOBRAZNA Gruja ocrnio svoju izabranicu, pa progovorio o aferi grudi 20:15 Vip 0
Alo/K.G. HOĆE DA ŽIVI MOMAČKI ŽIVOT Gruja ponovo Mimi prebacio šta je sve uradio zbog nje, pa otkrio kakvi su mu planovi za budućnost 14:16 Vip 0
Alo/K.G. TI SI ZLO, SVE SI NAS UPROPASTILA Gruja i Mima nastavili sa svađom, on je ocrnio, pa spomenuo i bivše, on nije znala šta je snašlo 13:00 Vip 0
Alo/K.G. NE MOŽE DA SKINE POGLED SA NJENOG TELA Gruja pored ove zadrugarke zaboravio na Mimu, pa žestoko opleo po njoj 12:45 Vip 0
Alo/K.G. SKANDAL Gruja napravio haos nakon što je saznao da ga je ljubavnica prevarila, brutalno je ponizio pred svima 10:24 Vip 0
Alo/A.M. KAKAV JE TO ČOVEK KOJI JE OSTAVIO ŽENU I DECU?! Baka Mime Šarac duboko razočarana u unuku, brutalno osula paljbu po vezi sa oženjenim! 21:36 Vip 0
Alo/J.J. OZVANIČILI VEZU! Mima i Gruja priznali emocije, duboko veruju da će sada biti drugačije od prošlog puta! 12:07 Vip 0
Alo/J.J. UCENJUJE I PRETI! Gruja ščepao Mimu, ona jedva uspela da se iščupa iz njegovih ruku! 19:46 Vip 0
Alo/J.J. MIMA OBEĆANA BIVŠEM KOJI JE U ZATVORU! Maksialno raskrinkavanje Milane Šarac, Gruja je nazvao monstrumom! 19:15 Vip 0
Alo/K.G. TRESE SE PAB OD NJIHOVE SVAĐE! Mateja spomenuo Anđeline bivše momke, njoj pala roletna, pa počela da urla na njega! 13:25 Vip 1
Alo/K.G. JA SAM IDIOT, A TI MONSTRUM! Gruja saznao da je Mima prevarila bivšeg sa drugom, nastao opšti haos na imanju! 11:18 Vip 0
Alo/A.M. TI SI SMRAD I OLOŠ! Mina prekinula emisiju i brutalno ponizila Gruju, a Ana Spasojević progovorila i odala tajnu Mime Šarac! 18:55 Vip 0
Alo/K.G. OBNOVILI ROMANSU! Gruja i Mima dali drugu šansu njihovoj ljubavi, pa razmenjivali nežnost i pravili planove za budućnost! 15:57 Vip 0
Alo/J.J. ZALJUBIO SE U PRODAVAČICU EPRUVETA! Miki razvezao o zadrugarima, šokiran Grujinim ponašanjem, otkrio mnoge detalje i o drugim parovima! 13:08 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26