Alo/Đ.M. MIMA PALA U ZABORAV Gruja na sve načine pokušava da osvoji ovu zadrugarku, žurka je sve promenila 13:27 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE RASKINUO SA LJUBAVNICOM Sramno Grujino ponašanje naišlo na veliku osudu javnosti, ponovo se obratio bivšoj supruzi 09:25 Vip 0
Alo/N.S. SKANDAL KRIŠOM JE POKUŠALA DA NASRNE NA MENE Gruja obelodanio sve pretnje koje dobija od Sanje Grujić (VIDEO) 18:40 Vip 0
Alo/N.D. PIJANA ĆE GAĐATI DECU FLAŠAMA Nikola Grujić priznao da se pokajao zbog neverstva, a evo šta je rekao o Mimi Šarac 09:41 Vip 0
Alo/Đ.M. DNO SI, KLOŠARKO JEDNA Gruja kao furija uleteo u zatvor i krenuo da ponižava ljubavnicu nakon što je saznao šta je uradila (VIDEO) 11:46 Vip 0
Alo/Đ.M. MIMA SE MUVALA SA DVOJICOM Dalila napravila haos, obelodanila šta je Grujina ljubavnica uradila, on doživeo pomračenje 11:24 Vip 0
Alo/A.J. ŠOKANTNO Gruja branio svojoj ljubavnici da nosi kupaći kostim, ona podržala svaku njegovu reč 20:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ĆUTAO JE DEVET MESECI Marko Đedović konačno otkrio svoje pravo mišljenje o Gruji i Mimi, polako sve isplivava na površinu 14:03 Vip 0
Alo/N.S. IZGUBIO STARATELJSTVO NAD DECOM Nikola Grujić neutešan, Marko Đedović nije birao reči 20:05 Vip 0
Alo/Đ.M. SUSRET NIJE PROŠAO NAJSJAJNIJE Gruja javno priznao kako se oseća nakon što je izašao iz Zadruge zbog borbe za starateljstvo 20:10 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. GRUJA MOMENTALNO NAPUSTIO RIJALITI! Zadrugar prvi put sa suprugom oči u oči nakon javne prevare, otkriveno i zbog čega je izašao 14:00 Vip 0
Alo/Đ.M. BOLJE DA SAM PROMENIO VERU NEGO OSTAVIO ŽENU I DECU Dejan Dragojević sasuo zadrugaru sve u lice, on od srama nije znao šta da odgovori 16:39 Vip 0
Alo/Đ.M. SRAMOTA Gruja indirektno potkačio suprugu i to u programu uživo, zadrugari ne veruju da neko može da izgovara ove reči i to javno 15:09 Vip 0
Alo/A.M. BUKTI RAT ZA CRNIM STOLOM Dejan Dragojević udario Gruju tamo gde ga najviše boli, pa žestoko osuo: Baš te briga za ženu i decu 18:07 Vip 0
Alo/A.M. ZBOG UNIŠTAVANJA INVENTARA MORA DA PLATI Nakon Dejana, evo kog još zadrugara je Veliki šef žestoko kaznio 18:58 Vip 0
Alo/A.J. KARIĆ IH RAZOTKRIO Gruja napavio skandal, urlao na svoju ljubavnicu, pa svima pretio 10:27 Vip 0
Alo/J.J. DONETA JE ODLUKA Gruja zbog dece stavio tačku na odnos sa Mimom, ona jedva izustila ovo 14:55 Vip 0
Alo/ N.D. POGAZIO OBEĆANJE KOJE JE DAO ĆERKI Gruja ponovo juri sa Mimom, a evo šta joj opasno zamera 14:29 Vip 0
Alo/A.J. DECA NE ZNAJU DA JE PRELJUBNIK Gruju je ćerka preklinjala da prekine svoj odnos sa Mimom, a evo kako se sad pravda 18:15 Vip 0
Alo/A.J. SVI U ŠOKU Uprkos molbama ćerke, Gruja i dalje održava vezu sa Mimom, a ovo im je plan za kasnije 19:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26