Alo/A.M. KOJU ĆE IZABRATI?! Anđelo na slatkim mukama, ove zadrugarke se bore oko njega, a šta će on odlučiti?! 13:40 Vip 0
Alo/A.M. BEBA NIJE GARANCIJA! Dejanova majka progovorila o Aleksandrinoj želji, a evo šta kaže o Rešićki i Đedoviću kojima se do skoro zahvaljivala! 07:27 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK! Ana Jovanović žestoko oplela po bivšem dečku, pa progovorila o golim slikama, sada je jasno zašto strahuje! 10:40 Vip 0
Alo/J.J. ŽAO MI JE, ALI I ONA JE BUDALA! Đedović, Sandra i Mina opleli po Dejanu, Vrbaški se saoseća sa Dalilom! 08:03 Vip 0
Alo/K.G. POKAZAĆU DA ME I DALJE VOLI! Mina otkrila Sandri koji joj je plan sa Milicom i Mensurom i da je sramota što je bila Carem! 07:31 Vip 0
Alo/A.M. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo šta je Aleks u emisiji dobila od Dalile, njen komentar šokirao sve u studiju: Možda si ti sledeća! 17:32 Vip 0
Alo/A.M. ANĐELO I SANDRA NIKAD PRISNIJI! Izolovali se od svih, pa pali vreli dodiri, on joj ispričao kakav plan ima za svadbu! (VIDEO) 16:44 Vip 0
Alo/A.M. ZATRESLA KUKOVIMA! Rešićeva u nikad boljem raspoloženju, pokazala zašto važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki! (VIDEO) 22:44 Vip 0
Alo/J.J. BUKTI RAT IZMEĐU DALILE I ALEKS! Sukobile se u emisiji, Dalila joj poručila: Dejan pokušava da ostvari sve što nije uspeo sa mnom! 22:55 Vip 0
Alo/A.M. DEJANA PRECRTALA ZAUVEK! Sandra Rešić se ne odvaja od ovog zadrugara, varnice sevaju na sve strane! (VIDEO) 14:56 Vip 1
Alo/J.J. ČEŠKANJE SA ANĐELOM JE DOVELO DO NJIHOVOG KRAHA?! Bivši dečko Sandre Rešić izneo sve detalje njihovog raskida 16:34 Vip 0
Alo/Đ.M. ON JE DŽELAT, ENERGETSKI VAMPIR! Zadrugari izgovorili na Dejanov račun brutalne stvari i javno obelodanili kako muči ljude kada ga kamere ne snimaju! 13:15 Vip 1
Alo/J.J. MOJI LJUBAVNI ODNOSI SU BOLESNI! Car iskreno o svojoj sreći u Zadruzi, Aleks ponizila Dejana, a evo ko je za Sandru najnesrećniji! 16:18 Vip 0
Republika/Alo/K.G. DEJAN JE TRAŽIO DA GA RUČNO ZADOVOLJIM! Sandra Rešić raskrinkala Dragojevića i otkrila njegove mračne tajne! 09:02 Vip 3
Alo/A.M. PRVO SUPRUG DEJAN, A SADA LJUBAVNIK CAR! Muškarci Dalile Dragojević plen su ove takmičarke Zadruge?! 16:52 Vip 0
Alo/K.G. MUKE ŽIVE, NE ZNA ŠTA ĆE SA ŽIVOTOM! Sandra Rešić očajna, požalila se Janjušu na problem koji je muči! 15:06 Vip 1
Alo/K.G. REŠIĆKA JE ODLEPILA ZA DRAGOJEVIĆEM! Zorica Marković oplela po Sandri, pa se dotakla Dalile i Cara! 21:14 Vip 0
Alo/K.G. NIŠTA ME CICA NIJE NAUČILA! Sandra Rešić traži da dobije orden za glupost jer je verovala Dejanu! 20:45 Vip 0
Alo/A.M. HOĆE DA SKRENE PRIČU SA SVOJE IZDAJE! Rešićka i Đedović opleli po nekadašnjem prijatelju: Dalila je sto puta bolji čovek od njega! 14:27 Vip 2
Alo/J.M. MIKI ĐURIČIĆ ZNA KADA NAPUŠTA ZADRUGU 5? U prisnom razgovoru sa Rešićkom otkrio do sada nepoznate detalje! 18:17 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
"ZAPAMTIĆETE OVU NOĆ" 60 ciljeva uništeno u jednoj noći – Kadirov tvrdi da je osveta tek krenula 06:00 Vesti 0
UNIŠTEN PROTIVVAZDUŠNI SISTEM BUK-M3 U ZAPOROŠKOJ OBLASTI Ukrajinci objavili snimak direktnog pogotka (VIDEO) 06:00 Vesti 0
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02