Alo/A.J. ANĐELO PRIZNAO SVOJE EMOCIJE SANDRI Rekao šta oseća prema njoj, pa doneo važnu odluku 15:55 Vip 0
Alo/A.M. OPLELE ŽESTOKO Anđela i Sandra ogovarale Matoru na samo nekoliko metara od nje, Đuričićeva je ovim potezom najviše šokirana 14:08 Vip 0
Alo/A.M. MAJKA MI JE REKLA DA TREBA DA BUDEM KU*VA Sandra Rešić šokirala svojom izjavom, a zatim je otkrila da li bi se bavila prostitucijom 08:00 Vip 0
Alo/J.J. OPEKLA SAM SE SA DEJANOM Sandra Rešić progovorila o emocijama, pa otkrila da joj nije prvi put 13:58 Vip 0
Alo/J.J. BORILE SMO SE ZA NAŠE PRIJATELJSTVO Sandra priznala ko joj je najbolja drugarica, pa otkrila da joj fali u Zadruzi 13:19 Vip 0
Alo/J.J. ANĐELA FAVORIT ZA POBEDU U ZADRUZI Sandra i Đedović navijaju za ovu zadrugarku, muka im je od foliranata (VIDEO) 12:43 Vip 0
Alo/K.G. OVAKO JE REAGOVALA I NA CARA Đedović i Sandra dali svoj sud o Dalilinom zbližavanju sa Anđelom 11:08 Vip 0
Alo/J.J. VREBA IZ ĆOŠKA Mensur se opustio i zaigrao sa Sandrom Rešić, Milica nije mogla da skine kiseli osmeh 10:31 Vip 0
Alo/K.G. DUBOKO RAZOČARANA Matora u neverici zbog Dalilinih reči, pa otkrila Sandri šta je najviše zabolelo 13:00 Vip 0
Alo/J.J. NEDOSTAJE IM Sandra i Matora progovorile o Kristijanu Goluboviću, prisetile se 'Zadruge 4' pa ga hvalile na sva usta 12:50 Vip 0
Alo/K.G. ŠOKANTNO Đedović popljuvao zadrugare, a onda otkrio šta sve Aleks priča iza leđa Dejanu 11:40 Vip 0
Alo/J.J. OBOJE LAŽU Sandra otkrila da ne poznaje Mensura, pa šokirala kada je rekla šta mislio o njihovom odnosu 09:45 Vip 0
Alo/K.G. ŽESTOKO OPLEO Miki osuo rafalnu paljbu po Dejanu, ovi njegovi postupci su ga doveli do ludila 14:50 Vip 0
Alo/A.J. RASKRINKANI Anđelo i Sandra otkrili kada će se dogoditi prvi poljubac, Đedović poludeo pa izneo detalje koje javnost nije znala 17:30 Vip 0
Alo/K.G. PROŠLA JE BILA ŽESTOKA, OVA JE BOLESNA Đedović zadrugarima prepričavao prošlu sezonu, pa otkrio šta je uradio Mariji Kulić 14:20 Vip 0
Alo/J.J. NIKADA MI NEĆE BITI JASNO, KAKO TOM ČOVEKU RAŠIRIŠ NOGE Sandra Rešić brutalno ponizila zadrugarke zbog njihovog ponašanja 15:40 Vip 0
Alo/K.G. PONAŠAŠ SE KAO DA TI SE GADIM Matora nije mogla više da izdrži, pa počela da kuka Sandri i Anđelu na MC Aleks 14:11 Vip 0
Alo/K.G. POTPUNO SE SLOMILA Jecaji Milice Veselinović odzvanjali pušionicom, nije mogla da prestane da plače, Sandra Rešić pokušala da joj otvori oči 09:07 Vip 0
Alo/A.J. IZVREĐAO ME NAJSTRAŠNIJE Sandra Rešić o odnosu nje i Dejana, njene emocije posle velikog prijateljstva, Dragojević se pravio lud 18:15 Vip 1
Alo/A.J. HAOS U ZADRUZI Milica i Mensur zaratili zbog njegovog osmeha, on izleteo napolje, Veselinovićeva pravdala njihov odnos 18:00 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
UVEĆANU PENZIJU PRIMIĆE SVAKAKO PRE BADNJEG DANA Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić! 12:00 BIZ 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27