Alo/K.G. GUŠI SE U SUZAMA! Sandra potpuno slomljena jecala na sav glas nakon izlaganja o prijateljstvu sa Dejanom! 17:57 Vip 2
Alo/K.G. LOŠ JE ČOVEK! Sandra bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Dejanom nakon što je izjavio da je njihovo prijateljstvo bilo gluma! 17:33 Vip 0
Alo/A.M. ŠTA ĆE OVAJ MUČENIK! Svi bruje o Miljaninom ponašanju prema dečku, niko ne može da veruje! 15:05 Vip 2
Alo/J.M. DA LI TO ANĐELO OTVORENO MUVA REŠIĆKU?! Deluju prisno, razgovaraju često, a sada je na red došla i tema svadbe! 14:37 Vip 0
Alo/J.M. SANDRA PRED PUCANJEM! Požalila se Ša za Dejana: Niko me nije pitao da li mi se plače! 13:36 Vip 0
Alo/K.G. NEVERICA! Miki u šoku zbog Dejanovog izlaganja i što je prijateljima okrenuo leđa, a Đedović osuo rafalnu paljbu po njemu! 15:34 Vip 1
Alo/Đ.M. MENJA SE TOK RIJALITIJA! Filip stao na Dejanovu stranu, Car nakon svega otkrio svoje mišljenje o Dragojeviću, Dalila na aparatima! 10:10 Vip 0
Alo/J.J. FOTKE POLNIH ORGANA I SNIMCI SE*SA! Ovo su Zvezde Granda koje su svojim skandaloznim ponašanjem obeležili takmičenje i svoje karijere! 08:43 Vip 0
Alo/Đ.M. UDARA NA ANĐELINOG MRTVOG BRATA! Zadrugari zgroženi Dejanovim ponašanjem, Dragojević cimerkama izgovorio skandalozne stvari! 08:40 Vip 0
Alo/Đ.M. ISPLIVALE SANDRINE EKSPLICITNE FOTKE! Rešićeva pozira potpuno gola, skandal neviđenih razmera! (FOTO +18) 12:13 Vip 0
Alo/J.J. PROBUDILI STARE EMOCIJE! Sandra u ovom zadrugaru našla rame za plakanje nakon ponovnog odbacivanja od strane Dejana Dragojevića! 11:57 Vip 1
Alo/Đ.M. ISKORISTIO ME JE! Sandra Rešić kuka na sav glas zbog Dejana, znala je sve njegove tajne, a sada je rešila potpuno da ga raskrinka! 09:58 Vip 2
Alo/J.M. ON MENE PREZIRE! Rešićka u suzama priznala Đedoviću ono što nikome nije smela da izgovori! 16:50 Vip 0
Alo/A.M. NEKA JA BUDEM TAJ GO*NAR KOJI JE NAJGORI! Sandra prolila suze zbog Dejana, a priznala i da li je zaljubljena u njega! 09:17 Vip 2
Alo/Đ.M. DEJAN STAVLJAN NA STUB DRAMA! Zadrugari osudili Dragojevića zbog ponašanja prema Sandri, on pobesneo zbog istine ii napravio haos! 08:39 Vip 0
Pink.rs/Alo/A.M. PROBLEM JOJ JE NESIGURNOST, A NE SANDRA! Rešićkina porodica surovo o Dejanu i čestim napadima na nju! 21:04 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVO SUOČAVANJE SANDRE I ALEKSANDRE! Zadrugarke sasule jedna drugoj sve u lice, Dejan ustao i javno stavio tačku na odnos sa Rešićevom! 19:37 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠA DOŽIVEO JEZIVI NERVNI SLOM! Reper napustio uživo emisiju i napravio opšti karambol, vređao i ponižao zadrugarke nikad gore! 17:52 Vip 2
Alo/A.M. NAJAVIO SE*S SA NJOM! Anđelo Ranković javno obelodanio sa kim želi da vodi ljubav, šokirao sve! 15:55 Vip 0
Alo/J.M. ĐEDOVIĆ PREDVIĐA DA ĆE SE DEJAN I PORODICE ODREĆI! Zadrugar opleo po Dragojeviću, teške reči izgovorio njemu iza leđa! 15:05 Vip 2
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPA IDE U RAT ZA 3 GODINE!" Orban dramatično upozorio: Tajni plan za sukob sa RUSIJOM je spreman! 07:47 Vesti 0
HOROR! Požar u noćnom klubu, više od 25 poginulih - među preminulima su radnici kuhinje u klubu 08:01 Vesti 0
KASNO JE KADA PADNE SNEG Što pre obavite ovaj zadatak u dvorištu, to će vam biti lakše tokom zime 08:33