Alo/Đ.M. KOME SI TI PRIJATELJ, ALAPAČO?! Brutalan sukob Sandre i Dalile, odzvanjala spavaća soba, zadrugarka je ponizila nikad strašnije! 13:52 Vip 0
Alo/K.G. PUKAO MU FILM! Đedović žestoko opleo po Dalili, pa zapretio ovim, Sandra Rešić ostala u šoku! 12:46 Vip 2
Alo/I.G. ŠOK REAKCIJA! Dejan i Sandra pričali o oplodnji i bebi, a onda je Dragojević zaurlao iz sveg glasa! 17:14 Vip 0
Alo/K.G. ONDA SEDNE I ĆUTI, ZNA DA JE VEĆ DUŽAN Zadrugari opleli najstrašnije po cimeru, nisu ga štedeli, a ova stvar im nije jasna u njegovom ponašanju! 14:27 Vip 0
Alo/D.S. OŠTRO IM ODBRUSIO NAKON PROZIVKI! Zola odgovorio zadrugarima na sve provokacije, pa Rešićku proglasio za najlicemerniju osobu! 19:49 Vip 0
Alo/K.G. NEVIĐEN HAOS U BELOJ KUĆI! Milica ubeđivala sve da je srećna sa Mensurom, on krenuo da preti Sandri Rešić: Tebe ću tek da zgazim! 16:51 Vip 0
Alo/K.G. KLOŠARKO HOĆEŠ KADAR PREKO NJEGA Miki besan zbog Dalile i Dejana urlao u pušionici, a onda brutalno izvređao Sandru Rešić, nije je štedeo ni malo! 19:10 Vip 1
Alo/K.G. SVE NAJGORE REKLE ZA NJU Sandra Rešić i Maja Marinković popljuvale Dalilu najstrašnije: Zla je i bezobzirna! 16:57 Vip 0
Alo/Đ.M. DEJANE TI SI LOŠ ČOVEK! Đedović i Sandra ne žele više da ćute, sasuli Dragojeviću sve u lice i stavili ga na stub srama, Rešićeva objavila rat Dalili! 10:46 Vip 0
Alo.rs/D. I. DALILA JE OSTAVILA DETE U ŠVAJCARSKOJ Procurio razgovor zadrugara u pušionici, ispričali Dragojevćkinu najveću tajnu! 19:45 Vip 0
Alo/I.G. OTKRIVENE PRAVE DALILINE NAMERE PREMA DEJANU! Sandra Rešić i Đedović se osamili pa doneli odluku: Nećemo dozvoliti da joj uspe! 15:27 Vip 0
Alo.rs/D. I. VAĆARILA SI SE SA DEJANOM DOK JE BIO U BRAKU Dalila skočila na Sandru Rešić, optužila je da je zaljubljena u njenog muža! 15:50 Vip 1
Alo/I.G. IMAŠ LI TI BAR MALO LJUDSKOSTI? Sandra i Dalila oči u oči posle svega, Rešićeva se rasplakala zbog Dejana pa se obrušila na njegovu bivšu ženu 19:23 Vip 0
Alo/I.G. PLAKALO MI SE! Sandru pogodio Janjušev govor o Maji, a Đedović zaključio da je neiskren 22:39 Vip 0
Alo/I.G. EMOTIVNI BRODOLOM DEJANA DRAGOJEVIĆA! Zadrugar se poverio Sandri i Đedoviću, naviru mu sećanja, a ovo ga posebno muči 12:20 Vip 0
Alo/Đ.M. SVAKU NOĆ GA SANJAM! Sandra Rešić se slomila i otkrila šta oseća prema Dejanu i koliko je potresa ceo slučaj sa Dalilom i preljubom! 12:43 Vip 0
Alo/K.G. SPADA MI TERET Dejan priznao da je počeo da se hladi i da ga Dalila više ne zanima! 09:16 Vip 0
Alo/K.G. NIJE MU BILO PRIJATNO Đedović ispričao Dejanu detalje svađe Dalile i Cara, on samo nemo slušao! 14:15 Vip 0
Alo/Đ.M. SKANDALOZNO PONAŠANJE FILIPA CARA! Zadrugar urlao na Sandru Rešić i otkrio da zna sa kojim reperom je spavala, javno izgovorio i njegovo ime! 20:15 Vip 1
Alo/K.G. RASKRINKAO IH DO SRŽI Đedović opleo po Sandri i Dejanu kod Dalile i Cara, nije ih štedeo, pa najavio novi spektakl! 13:00 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26