Alo/A.J. JA ĆU DA RADIM ŠTA JA HOĆU Bebica ne odustaje od stava da ga Miljana voli, zadrugari opleli žestoko po Nenadu 16:46 Vip 1
Alo/A.J. TRUDNOĆA, PRELJUBA, LAŽNE SUZE Sandra Rešić pre deset godina obmanula javnost, a evo i kako je izgledala tad 18:26 Vip 0
Alo/J.J. SPREMNA JE DA SE BORI SAMA PROTIV SVIH Anđelo otvorio dušu o Sandri, priznao da ga je i ona nekad nervirala 16:55 Vip 0
Alo/A.M. ZBOG NJEGA SAM KLEČALA NA KOLENIMA! Sandra priznala koliko je ogorčena na Dejana, a evo šta planira nakon izlaska iz Bele kuće! 09:08 Vip 0
Alo/A.M. DOBILA JE KARCINOM! Sandra Rešić progovorila o odnosu sa polusestrama i zbog čega nisu u dobrim odnosima! 22:03 Vip 0
Alo/A.M. PIO JE DVE LITRE VODKE DNEVNO! Sandra Rešić u suzama otkrila kakav je bio njen poslednji dan sa ocem, otkrila i uzrok smrti! 20:29 Vip 0
Alo/A.M. UPOZNALA SAM GA DAN PRED NJEGOVU SVADBU! Sandra Rešić se rasula u komade dok je iznosila detalje o svom ocu za koje javnost nikada nije saznala! 17:53 Vip 0
Alo/A.J. SANDRA REŠIĆ U POTRESNOJ ISPOVESTI! Pevačica i zadrugarka govori o mnogim temama, a evo i šta je rekla za oca! 12:50 Vip 0
Alo/J.J. PREŠLE SVAKU GRANICU! Matora i Sandra Rešić za crnim stolom uhvaćene na delu, zaboravile na kamere! (VIDEO) 10:30 Vip 1
Alo/A.J. MATORA KIPTI OD BESA! MC Aleks priznala da je Mensur muvao, rasulo za crnim stolom! 17:20 Vip 0
Alo/Đ.M. ON ŽIVI U STRAHU! Dalila obelodanila Filipovu najveću tajnu, zadrugar će doživeti nervni slom kada čuje šta je javno rekla! 12:38 Vip 0
Alo/K.G. TI SI KOPIJA DALILE! Dejan svojim komentarom razbesneo Miljanu i Bebicu, napravio karambol za vreme sastanka! 16:55 Vip 0
Alo/K.G. UNEO JOJ SE U LICE! Nakon što ga je Sandra prokomentarisala, Mensur zapenio na nju, ne prihvata kritiku! 15:00 Vip 0
Alo//J.J. ZAMIŠLJAM TEBE KAD SE GLEDAŠ U OGLEDALU! Anđelo i Sandra nastavljaju istim tempom, flertovanje bez granica! 17:10 Vip 0
Alo/A.J. JEDVA ČEKAJU DA JOJ VIDE LEĐA! Sandra Rešić obelodanila šta je iznerviralo od strane Deniz, ovo žele namerno da urade! 12:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ZADRUGARKA POTPUNO GOLA! Eksplicitni snimak rijaliti učesnice, pokazala čime raspolaže! (VIDEO +18) 08:01 Vip 1
Alo/Đ.M. MINA JE NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV! Milici Veselinović nakon haosa sa Mensurom sasuli sve u lice, doživela slom živaca! 13:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽESTOK SUKOB ALEKS I SANDRE U EMISIJI! Nikolićeva nije mogla da prećuti na optužbe, pa jednom rečenicom Rešićevoj zapušila usta! 09:04 Vip 0
Alo/J.M. DEVOJKU MU NAZVALA NAJBEZOBRAZNIJOM I NAJPAMETNIJOM! Rešićka nije birala reči, suprotstavila se Mensuru pred svima! 17:23 Vip 0
Alo/K.G. PUKLA TIKVA! Ništa od veze Martine i Ša, on je uporedio sa Tarom, pa ona drastično promenila odluku o njihovom odnosu 17:07 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
UVEĆANU PENZIJU PRIMIĆE SVAKAKO PRE BADNJEG DANA Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić! 12:00 BIZ 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27