MERLIN NAPISAO ČOLI PESMU Isplivali detalji, otkriveno i gde je snimljen spot, sve se desilo u strogoj tajnosti! 22:55 Vip 0
ODALA POČAST ŽIVOJ LEGENDI Arijana Grande u majici sa fotkom slavne pevačice, njen najveći hit zna cela Srbija 19:10
SELENA GOMEZ ZAVODI PRIRODNOM LEPOTOM Objavila selfi bez šminke i oduševila ceo svet, plus ,,poklonila" još jedno iznenađenje! 18:19
BUDI BESPOVRATNA KAO MLADOST! Ristovski uputio emotivne reči devojci, ona se istopila od sreće pa ovako uzvratila 14:46 Vip 0
JADRANKA NAKON ZABRANE ULASKA U SRBIJU PONOVO ŠOKIRA! Zapevala hit Baje Malog Knindže, šok snimak kruži mrežama! 14:22 Vip 0
CECINA ĆERKA PEVA, A SVI PRIČAJU O REAKCIJI NEMANJE GUDELJA Anastasija se snimala u krevetu, pa onda odbrusila mužu 18:19 Vip 0
POBEDA! Danica Crnogorčević javno o pesmi za Evroviziju za koju tvrde da poziva na vraćanje Kosova, spomenula i Joksimovića 21:05 Vip 0
ALBANCI SRAMNO NAPALI BRESKVICU ZBOG PESME ZA EVROVIZIJU! Skandal neviđenih razmera, tvrde da poziva na vraćanje Kosova! 14:24 Vip 1
NADEŽDA BILJIĆ SE VRAĆA NA SCENU NIKAD EMOTIVNIJA! Ovu baladu posvetila sinu, reči pesme će vas dirnuti do srži 14:10 Vip 0
EJMI VAJNHAUS U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU Objavljen nikada ranije viđen spot iz 2004. godine uoči 20. godišnjice njenog prvog albuma 20:24
OVE KADROVE JE POKOJNA PEVAČICA SNIMALA U KUĆI POZNATOG FOLKERA Otkriveni detalji spota Andrijane Lazić, porodica sve objavila 10:03 Vip 0
ZBOG TE PESME SAM ZABRANJENA U CRNOJ GORI I HRVATSKOJ: Folk pevačica otkrila šok detalje, ne može više da ćuti 16:40 Vip 0
ISPUNILA OBEĆANJE Arijana Grande objavila novu pesmu ,,Yes, And?", fanovi padaju u trans, a pohvalila je i poznata reperka! 18:47
EKSKLUZIVNO! Ovako zvuči nova pesma Cece Ražnatović koju je otpevala za potrebe filma o Džeju Ramadanovskom 16:15 Vip 0
SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA SLUČAJNO ZAVRŠILA KOD INDIRE Hit numera prvobitno je bila namenjena drugoj pevačici 13:10 Vip 0
TIJANA EM NE MOŽE DA PREBOLI VUKA MOBA Na sve načine pokušava da dođe do njega, evo šta je sada uradila 11:10 Vip 0
DOLAZE NAŠA VREMENA Baja Mali Knindža poslao moćnu poruku svim Srbima - mislim da će stražnja kola preteći ona prva 19:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
GODINU DANA MRŽNJE BLOKADERA, NISU POŠTEĐENA NI DECA Dečaka (13) zlostavljali, gađali petardama i terali da viče da je "ćaci" 11:15 Vesti 2
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42