Anica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Lazar Ristovski je nakon razvoda od supruge Danice Ristovski sa kojom je imao dugogodišnji brak, uplovio u vezu sa čak 39 godina mlađom Anicom Lazić.

Lazar je danas na Dan zaljubljenih, objavio snimak na kom je recitovao pesmu Jovana Dučića "Pesma ženi".

- Ti si moj trenutak, i moj sen, i sjajna, moja reč u šumu; moj korak i bludnja. Samo si lepota koliko si tajna i samo istina koliko si žudnja. Ostaj nedostižna, nema i daleka jer je san o sreći više nego sreća. Budi bespovratna, kao mladost, neka tvoja sen i eho budu sve što seća. Srce ima povest u suzi što leva, u velikom bolu ljubav svoju metu. Istina je samo što duša prosneva. Poljubac je susret najlepši na svetu. Od mog priviđenja ti si cela tkana, tvoj plašt sunčani od mog sna ispreden. Ti beše misao moja očarana, simbol svih taština, porazan i leden. A ti ne postojiš, nit si postojala. Rođena u mojoj tišini i čami, na Suncu mog srca ti si samo sjal,  jer sve što ljubimo – stvorili smo sami - ispričao je Ristovski ove poznate Dučićeve stihove. 

Ubrzo je Anica podelila istu objavu i napisala: Pesma meni.

Podsetimo, kako se navodilo u medijima  Lazar je svoju bivšu suprugu Danicu izbacio iz serije Drim tim i u njenom nastavku ulogu dodelio i  svojoj četiri decenije mlađoj devojci  Anici, a njih dvoje sada su se našli zajedno u kadru u pomenutoj seriji.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading