BUBE ŠETAJU PO SOBI, UMIVAONIK UŽASNO SMRDI Jeziva ispovest turista - platili hotel od 5 zvezdica, a zatekli horor
Foto: Printscreen/instagram

Samohrani otac Maksvel Sarpong potrošio je više od 1.000 funti na odmaralište za njega i njegovog sina - samo da bi se suočio sa trovanjem hranom i smeštajem koji je izgledao kao „gradilište“.

Maksvel (35) iz Enfilda, rekao je da se sveobuhvatni paket u luksuznom rizortu pokazao kao „apsolutna katastrofa“ – sa lošim bazenom, građevinskim radovima i muvama na hrani.

A gosti su čak otkrili i činiju mrtvih koja je ležala na podu - zajedno sa lavaboima punim smeđe vode, pokvarenim kupatilima i ogromnim bubašvabama koje su jurile kroz sobe.

Provajder obezbeđenja Maksvel rezervisao je odmor prošle godine za njega i tada 12-godišnjeg Kirana sa jednom turističkom agencijom.

U razgovoru za The Sun, Maksvel je optužio turističku agenciju da ga je dovela u zabludu o tačnoj lokaciji hotela - i da mu je rekla da je to „veoma dobro“ odmaralište.

Platio je 1.584 funti za priliku da poseti turističku tačku Antalije - samo da bi se suočio sa dvosatnom vožnjom od aerodroma sa svojim umornim sinom do prave lokacije hotela u Alaniji.

Zbunjeni Maksvel je tada otkrio da odmaralište izgleda „potpuno drugačije“ od onoga kako je izgledalo na mreži kada je pregledao recenzije.

Maksvel je rekao: „Proverili smo veb lokaciju hotela i pročitali recenzije. Sve je izgledalo lepo i pomislio sam u sebi: 'vau'.

„Ali stigli smo i izgledalo je potpuno drugačije.

„Prvo što smo primetili je nestala glava tuša iz našeg kupatila.

"Onda nam je osoblje reklo da još rade na izgradnji hotela."

I dok veb lokacija hotela garantuje četiri različita bazena, Maksvel je otkrio da mnogi od obećanih objekata jednostavno ne postoje.

Razočarani tata je rekao: „Bila je to apsolutna katastrofa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading