Počinje serija "Pad", Milan Marić: Čuo sam se sa Žarkom, OSETIO SAM šta je hteo da mi kaže
Alo
Počinje serija

Printscreen

 

U Jugoslovenskoj kinoteci održana je novinarska projekcija premijere prve epizode serije "Pad" koja je rađena po motivima knjige glumca Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad".

Na konferenciji povodom emitovanja serije koje počinje 21. januara na kanalu Superstar, govorili su reditelj i scenarista Bojan Vuletić, predstavnici Telekom-a ali i glumci Milan Marić, Milica Janevski, Anđela Jovanović, Svetozar Cvetkovića i Dragan Marinković Maca.

Serija opisuje tragičan događaj iz avgusta 1993. godine u kom je učestvovao poznati jugoslovenski glumac Ivan Maslać i prati život glumca od trenutka kada on i njegov brat stižu do stana ujaka, nedaleko od mesta na kom se u Podgorici desio sukob.

Sve prisutne je zanimalo da li se Milan Marić, koji igra glavnu mušku ulogu glumca Ivana Maslaća, čuo sa autorom knjige i kolegom Žarkom Lauševićem.

- Da, čuli smo se dva puta. Prvi put pre početka snimanja. Pričali smo o poslu, o glumačkom zadatku, a posle našeg razgovora osetio sam da je hteo da mi kaže da mi veruje. Drugi put smo se čuli kada je on odgledao celu seriju. Imao je pozitivne kritike, a šta mi je rekao - voleo bih da to ostane između nas dvojice - rekao je Marić.

Podsećamo, serija je radila produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija i emitovaće se vikendom na Superstaru sa početkom u 21 sat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading