"BILA SAM NA VENČANJU I UVIDELA KOLIKO ZVANICE MOGU DA BUDU BEZOBRAZNE!" Ukoliko i vi radite OVO na tuđim svadbama, znajte da je ta nekultura NEVESTI POKVARILA SVE!

Baci taj telefon iz ruke

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Foto: Shutterstock, ilustracija

Hanin apel obilazi sve društvene mreže, i to sa valajnim razlogom, a svi smo svedoci ovakvih dešavanja po ceremonijama.

Svadba, selfi, mobilni
Foto: Screenshoot Facebook

 Post profesionalne fotografkinje Hane Vej kruži internetom, a mi ga prenosimo u celosti:

 

Devojci sa svadbe sa mobilnim telefonom…

Njihovo glamurozno BEOGRADSKO VENČANJE deluje kao san, a detalji ljubavne priče su za FILM!

Slušate stalno o bajkovitom venčanjima? Ona se zaista dešavaju. Čitate o ljubavnim pričama za koje kažete: "Toga ima samo na filmu"? Ali priča Sarah i Miloša Ubovića je poput najboljeg romantičnog filma - onog za Oskara. Foto: Shutterstock, ilustracija Sarah iz Slovačke i Miloš Ubović koji je poreklom iz Beograda venčali su se 14.

 

"Nisi samo upropastila moj , nego si ovaj trenutak oduzela mladoženji, ocu mlade i mladi. Šta tačno planirate da radite sa tom fotografijom? Iskreno. Hoćete li da je odštampate? Sačuvate? Gledaćete to svakodnevno? Ne nećete.

"MUŽ JE REKAO DA IZABEREM, ILI ON ILI MOJI PSI!" Ispovest žene čija je ljubav prema psima toliko jaka da ostavlja BEZ REČI!

Svadba, venčanje, dekoracija,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ali mlada bi odštampala ovu fotografiju, često bi je gledala i podsećala se kako je otac na dan venčanja vodio u oltar. Ali umesto toga, želeli ste da snimite fotografiju telefonom, blokirajući moj pogled kako bi napravili fotografiju koju nikada nećete pogledati.

 

Gosti, prestanite da gledate venčanja na kojima prisustvujete kroz svoj ekran, umesto toga isključite telefon i uživajte u ceremoniji.

BRUTALNA ISPOVEST! Mlada Srpkinja otkriva kako ZAISTA izgleda bračni život posle PREVARE! Zaboravite priče koje ste do sada čuli

 Da niste bitni mladi i mladoženj ne biste prisustvovali venčanju. Dakle, molim vas, dozvolite mi da radim svoj posao, a vi se samo opustite, opustite i uživajte u ovom jedinstvenom trenutku."

Mlada Venčanje Nevesta Mladoženja
Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi