TETOVAŽA, ŽENA
Profimedia
TETOVAŽA, ŽENA

Profimedia

Foto: Profimedia

Kažu da u životu nikad nije kasno da budete ono šte želite da budete ili da uradite ono što želite da uradite. Možda se neki neće složiti sa vašim odlukama i željama, ali kao što kažu - moj život moja stvar.

PROČITAJTE I:

 

Tviter korisnica koja se potpisuje kao "Zoya" objavila je simpatičan status koji je naišao na različite reakcije, kako kod njenih pratilaca, tako i kod njene porodice. Naime, ona je napunila 46 godina i odlučila da se istetovira.

foto: Shutterstock, ilustracija

"Napunila 46 i reših da se tetoviram. Ćerke oduševljene, majka se krsti, sestra i zet me zezaju, a muž kaže da više neće sa mnom u isti krevet leći, samo ako se usudim. Joj rode, što ne reče pre 10 godina dušu da odmorim. Sutra zovem da zakažem".

 

PREPORUČUJEMO:

 

Tviteraši imali su polarizovane reakcije na Zojinu objavu. Jedni misle da je tetovaža loš potez, ako će da izgubi muža zbog nje, a drugi su kao i ona u zrelijim godinama odlučili da se usude da urade prvu tetovažu.

Majci prekipelo pa sastavila cenovnik! Ovoliko traži za čišćenje kuće - NA DAN!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 24.08.2019. 10:30 Ima stvari koje uzimamo zdravo za gotovo, a ne bi trebalo. Foto: Shutterstock, ilustracija Jedna od takvih stvari je, nažalost, i svakodnevni rad naših majki u kući -od nameštanja kreveta do pospremanja ormana.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta